Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam ja govorio da je ovo samo još jedna farmaceutska igrica, minuse mi znalci pucali. :D
Moderna medicina je došla do savršenstva. Za svaki lijek, pronašli su bolest.
Nigerija je vecinski Muslimanska zemlja, opasnost od ebole samim time je znatno smanjena...
Ako budu jeli slijepe miseve i dalje, bice nje opet.
znači onaj isti WHO koji je juče priznao da je loše procjenio situaciju od samog početka sada tvrdi da su Nigerija i Senegal ebola-free? Baš im vjerujem....
da vam nije tih engleza, što vas muzu ko krave, pustili bi da vas ebola pojede za doručak (nigerija je 8. izvoznik nafte u svijetu) :* a one okolne zemlje što glad, sida i ebola razvališe, mogu lagano da umiru u tišini.
Konacno jedna pozitivna vijest o eboli..
Napravljen je UVOD i REKLAMA za EBOLU!!! Sad ide vijest da je ISKORIJENJENA!!! Al informacija ostaje da lebdi, a za 2-3 mjeseca ce biti BUUUUM!!! EBOLA se pojavila u X drzava i uzima zivote gradjana!!! Vjerovatno poslije VAKCINACIJE protiv EBOLE se to i desi ;)
Eeee Bole Bole....