Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVO SAM SE NASIKIRAO KAO I ONI ZOG NAS PROSLE GODINE.. MOŠ MISLIT.... Pao snijeg i imaju problem. A Šta je sa ljudskim zivotima sto diljem svjeta padaju zbog njihove demokratije.
Padne im 10 cm snijega i nezapamcena oluja :))
glupani,već je skoro 10 osoba poginulo,,,nije vam ovo slika od te oluje!
UDARNA VIJESTI.... STRASNOOOO
najveća ikad a ne navodite ime oluje... što li oluja se zove "Nemo" tj. Niko na latinskom prvi put da je nazovu po nepostojećem imenu
Ja evo ne znam kako cu veceras zaspat od ove potresne vijesti!
a šta ćete neko ima prirodnu "oluju" a naši susjedi neku drugu vrstu oluje!
joj u njih uvjek neke oluje,pa dobivaju obavjest da ne izlaze iz kuće 4 puta godišnje! "prosječno" je da nam je zemlja usrana ali bar se ne bojimo prirode toliko
Heavenly NATO is coming...
Kako peru na ruke oni sto govore 'Bozija kazna' -.- Mozda su kod njih ove snijezne oluje, tornadi, uragani zato sto je to karakteristicno za to podrucje, niste se toga sjetili, a ? Sto ih kod nas nema ? D E B I L I !
ma da im mi pošaljemo našeg vođu dodika,on svojim pogledom kad zapali nebesa odma će doći proljeće u ameriku
Ma kod njih je sve ne zapamćeno, vrijednije i interesantnije nego bilo gdje u svijetu. Drekovi kapitalistički pogubljeni.
A oluje i sile. Nije im ni put pobjelio, a oni vec kukaju. Sta bi da zive ovde gdje napada 30cm za noc u prosjeku, a zimske sluzbe kao i da ne rade? E ameri retardi, al neka, to vas malo onaj sa nebesa kaznjava za sve sto vi radite!!!
zaista predivno nisam do sada znala da postojite samo tako da imamo kontrolu sta se desava i u nasoj zemlji i u svijetu
Cini mi se da si gladan....
Nikad nikog Bog nekazni, kao luzere na Balkanu....
Evo, grunuo sam im metar snijega, koji ce ih paralizovati na pola dana. Od 50 miliona ljudi na udaru, ubio sam cak jednog. Vec danas, svi ce natrag na posao, redovnu platu i dobar zivot.