Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vec puno pametnije od onoga sta su nasi uradili. Ogranicenje se odnosi za sve jer svi zagadjuju, neko vise-neko manje. Samo kod nas nasi vrli mozgovi mogu reci da jedni ne mogu voziti jer zagadjuju a drugi mogu voziti jer ne zagadjuju... a dokaza apsolutno nigdje. Kao mjerodavan podatak uopste ne uzmu koliko ko zagadjuje vec kakvo je vozilo izaslo iz fabrike. Ovakvi ljudi da imaju imalo obraza bi dali ostavke na svoje pozicije jer sami dokazuju da ne znaju raditi taj posao.
Čekajte, ne može to tako, pa ko će sad ovim ljudima vratiti pare od registracije? Barem dio. Pa stvarno, ovo samo kod nas ima!
Ja mislim da je kod njih to a ne kod nas hahaha
ovo po uzoru na Sarajevo, kod nas nakon nekoliko sati sve ponovo čisto :P koja ironija
i kod nas isto ovako bilo par-nepar hhhhhhh