Letovi otkazani, ulice zakrčene
0
Nevrijeme uzrokovalo haos na istoku SAD-a
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Brooklyn je bilo 24 incha = 60 cm a ja neznam gdje je sa x dobio ove slike jer je duplo gore izgledalo
Trenutno oko Bostona vjetar duva po 100km/h, ocekuju oko 30-50cm snijega. Idem ja spavati, treba se sutra iskopavati.
Začas bi ovo 40.000 Meksikanaca lopatama raščistilo, nek samo otvore granice.
Zao mi onog kombija sto prodaje \"police\" i regale, zaglavljen u snijegu na prvoj slici.
Brat bratu 8cm snijega. Kod nas ovoliko ponekad padne i junu.
Amidza iz \"St.Lujisa\" te levati i valja gluposti...sljedeci put prdni mu pod nos i reci \"de ovo usisaj amidza sa pola metra\"
Sta je ovo,padne 20 cm snijega i to ko neka vijest..u Montrealu 20 cm padne iz Zaj.....cije i sve normalno funkcionise.Mozda kad New York i New Jersey napokon nabave i plate prave kamione za ciscenje snijega mozda i nece biti haos.Dje si ba vidio da ciste smecarski kamioni snijeg,u NJ to rade mixeri..pa i Bosna lakse doceka takav snijeg>
Da je ovo kod nas, ovdje bi bilo 9385403 komentara tipa \"e ovo samo kod nas ima, u Americi avioni usisaju oblake na 10000 metara i polizu ceste, prico mi amidza iz Sent Lujisa.\". Na ovim slikama ima preko 5 cenata snijega, a nastao haos.