Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkad ovaj napada jadan nebio čifko pokri se ponjavom moje mišljenje je da su čifuti i iranci isti igrači samo radi dizanja cjene nafte ko fol jedni drugima prijete nema ništa od napada drže neke fol napetosti
Ma, prolupalo Izraelsko rukovodstvo isto kao ovi naši sa Balkana Zamlačuju narod sa onim što ne more niti će biti. Narodu Izraela kao i kod nas,treba sve više vode, a našima hljeba.
Ovo je mislio na palestinu a ne na IR Iran , vjerovatno je doslo do greske hehehehe....... Pa bolan Hezbolah te zaustavio a sta ti pricas o iranu , ovo je vejrovatno greska ......
Jesu se uzhebali ovi Židovi. Amerika ima ko zna koliko atomski bombi, a Iran ne moze da ima niti jedne :/ u cemu je problem. Vi ste savrseniji ? sta ?