Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto osudit kada Erdogan govori istinu, istinu nema smisla osudit shvatit ces i ti to nekad Netanyahu!
jesu Zlatko Lagumdžija i kijevski ilegalni predsjednik fašista Petro Porošenko u privatnom razgovoru šetajući Parizom osudili Tajiba Erdogana. Peder Petro Porošenko je sreo Zlatka kada je ovaj potonji SDP-ovac izlazio iz Renault kluba noseći pod miškom PAF filter
Napatio se da Bog da na oba svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kada se vrijeđaju Božiji poslanici, onda je to sloboda govora, a kada se komentariše neki jevrejski političar, onda je to antisemitizam.
Svjetsk zajednica dijeli misljenje sa erdoganom.
Hhahahah...a Erdogan je cionistički igrač: http://globalnazavjera.weebly.com/pod-zastavom-isil-a/sta-rade-mossadova-djeca-novosti-iz-dais-aisil-a
Jehudije ce kad tad otplivati sa Bliskog istoka, o tome ima bezbroj sahih hadisa ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
vidi židova i njegovih ćoroskopa heheh ,,,
Meni je pateticno kako erdogan brani palestinu a gradi zlatne palate... Licemjeri... Kao sto vecina arapskog svijeta brani palestinu a nije u stanju da ista napravi...
Može se Erdoganu svašta spočitati, ali je genijalan kad ovako ne hebe živu silu :D
Isto placljivo dijete kad ga neko dira, pa onda govori "Vidi sta mi je uradio...uaaaaaaaa, recite muuuu, uaaaaaa"....GNJIDA SVJETSKA!!!!
Šta je ĆIFUTO boli te istina!!!
Kada pogledam realno nije ni Erdogan bas neki primjer...
Cemu dislike majmuni pa erdogan krade drzavne pare za palate itd a vama to divno i krasno
Hhahahah...a Erdogan je cionistički igrač: http://globalnazavjera.weebly.com/pod-zastavom-isil-a/sta-rade-mossadova-djeca-novosti-iz-dais-aisil-a
Biti anti-semita i biti anti-cionista nikada nije bio isto. To sto se cionisti upiru da to izjedance, sve manje pije vode.
j ti medz, zajednica mamu smrade
Kad cifuti pocnu srati....ti bi meni na stolicu mamicu ti cionsticku/nacisticku......ojjj adolfe sto nam ostavi ovo malo cifuta da se nakote
Nije to antisemitizam vec cinjenica, a cinjenica je, da ste bahati teroristi koji na ljigav i odvratan nacin terorizira palestince vec desetljecima. Dok se jos uvijek izvlacite na zrtvu iz drugog svjetskog rata. Nema nista gore od tog, izgubili ste vi pravo na to kad ste uprljali ruke krvlju. Dosta je vise gledanja kroz prste, ma daj ajde vise - bljuc.
Iz tvog komentara se vidi da ti ocito pripadas toj skupini naseg naroda, naravno uvjeren da sve znas i pocinjes diskusiju "ti pojma nemas"...zar ne? Dakle prosvjetli nas sa tim svojim znanjem i argumentima, umjesto sto si napisao komentar "tu je, ali nista nisam rekao". Hvala.
Ocaravas me sa svojim tako tipicnim zakljucima bas takvih kakve prozivas. Samo za informaciju ja nisam ni rodjena u BiH, vec u Hr i zivim vec godinama u inozemstvu, tocnije u Svicarskoj. Tokom kojih sam putovala Europom (ukljucujuci i tvoj London), Amerikom, kao i Afrikom... u Izraelu nisam bila, sto ne znaci da shodno tome pojma nemam o njihovoj politici i povjesti, inace citanje mi je strast. Sretanje u Izraelu sa grupom ljudi, daleko je od misljenja vecine, kao pod prvo. Politika i misljenje te grupe ljudi su isto dva razlicita pojma. Sto se na kraju da zakljuciti da si strasno glup, bahat, povrsan i brzoplet komentar napisao, bez ikakvog argumenta ili povoda za daljnju diskusiju. Na kraju da se osvrnem na tvoj komentar "brane svoje interese", da brane, ali na racun drugih i to na racun krvi. Okolina ih ne mrzi bez razloga.
Osudžuje Erdogana a nevidi sebe što poziva židove iz Francuske da nasele tamo gdje je otjero Palestince !!
sjetimo se opet tvoje uze i sire familije klempone......