Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tad ce i ovaj fasista odgovarati za prolivene suze majki cija su neduzna djeca pobijena!
Nema u politici empatije, covjek samo radi za dobro svog naroda gazeci druge i slabije. Ovi slabiji bi trebali pronaci metodu kako se oduprijeti gazenju, oduzimanju imovine, i drugim oblicima torturisanja. Imamo na svim krajevima slicne primjere..npr BiH..Bosnjaci, nista ne mogu uraditi jer nisu dovoljno pametni i to je to. Ko god dopusta da ga gaze, neka se zapita zasto je to tako i kako to da uspjevaju. Nema potrebe da se na ovaj koment kace svakakve neznalice koji ce ga pogresno protumacit, i misliti da sam protiv Palestine..vise nego suosjecam sa tim narodom.
Kako bih se volio pobit' s ovim majmunom!
@mehooinzinjer Pa mehaga nisam rekao da bih ga volio PREBIT, nego POBIT SE ... ti sad nasao prognozirat... ne bi mi bilo za razmijeniti 2-3 sake s njim.... a i ti ako nemas pametnijeg posla moze i s tobom 2-3 , bujrum
free palestine
Okupatori nisu za mirovne inicijative...
Cifuti nezahvalni