Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka "Misteriozni nestanak zarobljhenih" Nestali su dobrovoljno pristali, na prisilno odricanje sojih organa, bubrega, jetre, pluca i ostalog. Sve to da bi pomogli ukoliko bude potrebno, a potrebno je, pomoci bolesnom demokratskom drustvu.
"Misteriozni nestanak zarobljhenih" Nestali su dobrovoljno pristali na prisilno odricanje sojih organa, bubrega, jetre, pluca i ostalog. Sve to da bi pomogli ukoliko bude potrebno, a potrebno je, pomoci bolesnom demokratskom drustvu.
prodao ih Zlagumdzija, prodao bih on sve samo da mu je fotelje. Prodat ce sad i sudstvo BiH, samo da ga Dodik ne smijeni.
za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net
Jel i toj "dvadeseterici" smetao horoskop?
tijela ce im uskoro biti nadjena u kolibama u kojima su se zabarikadirali
ovi sto su nestali bolje po nas jer sta znas gdje bi se raznijeli, neku bombu postavili il palamundali o raznim glupostima da ih hoce jos vise nestat
Šta je, strah te da radiš šta god hoćeš protiv Amera, ha ? Stisla guza ! Htio bi ti svašta al' ne smiješ. I treba da se bojiš, neka neka... Pokaži Ameriko na šta si spremna i kako se nemilosrdno obračunavaš sa neprijateljima. Hehe.. Boj se, boj se @L.A tako treba s vama. Malo mučenje, a poslije te nema više. Ni grob se ne zna gdje je.
NEMOJTE NEGATIVNO NISTA KOMENTARISAT MOGLI BI I MI NESTAT........ IZRUCICE NAS BOSNA, IONAKO NEZNAJU STA CE SA NAMA
da ih nisu kod nas prebacili
Ameriko-Ćemeriko!!!!! Prokletinja vel'ka ti si