Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padaju avioni ko ćuskije ...
...........ako je služio za ***rtacije i vraćanje afričkih imigranata, radi se o staroj ragi pri kraju ciklusa eksploatacije, čije je održavanje minimalno.......nije čudo što je pao.....
Čekaj ,prvo se izgubi A320 od Swiftaira pa MD83 ,koji je sad nestao ??
"Nakon sto JE prekinuta..." "...SPANSKI drzavljani" Znam da se furamo na dvojezicnost i te fazone ali bar koristite jedan od jezika za cijeli clanak.
alfredo di stefano je umto prije 15-ak dana,a avion je pao (umro) odmah za njim.
nije mogao da izdrzi tu bol :P
Nebi me cudilo da stede na odrzavanju aviona
izigrali se s njim i bacili ga...
Hoće li sad dodatno pooštriti sankcije prema Rusiji? Pao avion, možda opet okrive Rusiju.
U naslovu piše "srušeni avion". To znači da ga je neko srušio, a srušiti se mogao ako ga je pilot namjerno arušio, ako je bila bomba u njemu ili ako ga je neko pogodio i oborio. A možda se po novom sad kaže "srušen avion" iako je pao u bez uticaja drugih osoba.
bolje nick da sti stavila daleko je mozak a ne sunce srećo moja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HAHAHAHAHA jbo ma čojk bi reko igračka malo ne primjetiš ga ljudi telefon preko satelita nađu a da jedan avion ne mogu da nađu.Toliko jake avio kompanije hadj naši da su izgubili avion oprostio bi im al ovako jake kompanije tačno je za smijeh.
Naši bi to opravdano izgubili, neki dan kaže direktor aerodroma "U pitanju je konkurencija, a letovi su obistavljeni od prije nekoliko dana, ne znam ni ja tačno"... zamisli sad da izgubi avion, on bi izašao javnost s izjavom "Meni se čini da smo izgubili avion prije nekoliko dana, ne znam ni ja tačno"...
OK.
šteta što ronaldo nije zaginuo u njemu
Steta sto ti nisi bio u njemu...
hvala ti, tvoji roditelji su odradili odličan posao vaspitan si kao lukomirski čoban šta ti je ronalno pa ga braniš? guzni haver?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Velika vijest. Bitnije je šutanje lopte nogom od ekonomije i svega ostalog.
KAKVA LOPTA I MI BOLAN, UVIJEK KAD USPIJEMO OTIĆI NA NEKO TAKMIČENJE NAĆI ĆE SE NEKI NOVI SPAHIĆ DA ZA MALO PARA PRODA UTAKMICU ETO ON ODIGRAO TOLIKE UTAKMICE BEZ GREŠAKA ALI SLUČAJNO U ODLUČUJUĆIM PROTIV FRANCUSKE NAPRAVIO PENAL I PROTIV NIGERIJE VIŠE DODAVAO NIGERIJCIMA NEGO ŠUNJIĆU....