Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu niko više i ne pita kako to može Čerkez ismijavati odluku USTAVNOG SUDA. Samo nek ne puca...Zbog neustavnosti i nezakonitosti ove odluke o ograničenju kretanja, ja je ne zarezujem tri posto. Neku noć me vidjela policija iz auta, ali se pravila da me ne vidi. Neće ni oni da učestvuju u brukanju države.
A u AmeriKi ce uskoro na utakmici biti 22.000 ljudi! U Bjelorusiji i Rusiji cijelo vrojeme na utakmicama bilo publike i to vise od 10.000 u Rusiji. Ljudima dosta vise cirkusa...
Plate 5x vece kazna im 3x manja
Sve mi se ćini,a ćini mi se,...da će ova godina proći ovako u protestima i neredima po evropskom kontinentu...još samo da otopli i belaj.
A kad su prosvjedi u Beogradu bili zbog ovog onda govore kako su divlji kao što i misle za čitav balkan a kad je zapad onda šute... pošten neki zapad
@Bijeli96327541 pa i vamo su balkanci pravili nerede...
@Bijeli96327541 cijelo ljeto po americi palili policijske stanice braneći demokratiju.
Ljudi su shvatili o kakvom se idiotluku radi
Ako je zarazeno 1 milion a umrlo 13500 koliko je to umrlih u procentima taman da su svi umrli od corone?
@7seset3 Nekim ljudima i da nacrtas ne bih shvatili. Pitanje je koliko su popunjeni kapiciteti zdradstvene zastite! Nije bitno da li je smrtnosnt 0,0% ako su ti pune bolnice onda imas kao sistem jedan ogroman problem.
lonac..nek biH ti shvatio..