Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja ba, podmornica ušla pa je mi oćerali pravo nako momački, a to što sam ja na vlasti već dvanest godina i morebit bidne doživotno, to i nije baš tako važno. Još jedan u nizu psihopata koji izlevati onoliku sirotinju pa sad po pet sati stoje u redu za mlijeko..
vidi mu glOOOve
Garant albanska podmornica!
sta vam je ba zika turkovic valjo mjesecno 20 kg heroina i kokaina pa ima milione a ovi to isto rade samo s tonaqma, cuj odakle im
@Jah Za tvoju informaciju, sve kapitalističke državne sile rasturaju drogu !
I ja se isto pitam, nista mi nije jasno kako je ovo lik napravio :D
a koliko u đeti od pozada može stati
@podmornica Jesi se izbotao svaka ti cast, jel koristis skriptu ili?
HUGO STO SI MUĆKO KOLU?
hey ba iran nemože imat nuklearnu a šverceri droge već nuklearne podmornice vozaju xD
Viva la Venezuela !!!
nebi me iznenadilo da napisu s-xovci da je u blizini bio stacioniran nosac aviona nekog meksickog kartela
Nije to nista, eno Miljackom plovi podmornica na zrak.
hajde ba stajali smo i mi za mlijeko 70-80 tih i nismo se bunili.. stajali smo ponosno.
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj boze, cuj narko kartel ima podmornicu na nuklearni pogon, i ako je pobjegla kako znaju da je na nuklearni pogon.