Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja zatucanost... 40% covjecnastva jos u glavi zivi srednji vijek
Nismo mi daleko od ovih..
Ko naše komšije preko Drine, jedu sirovo meso, love u čoporu tako što zakolju zubima lovinu, ubijaju svoje roditelje nakon određenih godina, grupno siluju dječake i djevojčice... mnogo toga u njihovom folkloru ima, da ne nabrajam
Pročitajte o običajima tog naroda, znači ovo nije karikiranje, zato su današnji srbi skloni zločinima, nastranostima, gadostima
Divljaci
'Ako postoji bog, religija je za njega veća uvreda od ateizma!'
Bože dragi jesu zalupani.
Pa nisu to samo neki propisi u hinduizmu, ima ih u islamu. Zena koja je dobila mjesecnicu je 'necista' i ne smije obavljati namaz, ne smije postiti, ne smije dodirivati Quran, ne smije cak ni postavljati vjerska pitanja. Ne smije imati odnos, ne smije kuhati i postoji hadisi gdje pise da zena treba da se zadrzava kod kuce dok je 'necista'. Znaci sve vjere imaju neke propise koji su smjesni u 2023. Eh hajde sad minuse udarajte bez ikakvih argumenata.
Propis postoji, ali nije smijesan i ne moze se porediti sa hinduizmom. Istina je da zena tokom ciklusa, ne moze postiti, obavljati namaz i imati odnose, te obilaziti mezarje, no nije istina da zena ne smije kuhati obavljati ostale kucanske poslove ili se kretati normalno.
Evo ja se slažem s tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fuj ove gamadi iz Nepala ima u Hrvatskoj u hiljadama
Dali je tradicija : monstruozna ili mEnstruozna ?
Prvi put da čujem za svojih 60g. da na Nepalu ima zmija , 🤷‍♂️