Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jojo Uh, dobro...moram priznati da si u pravu. Islamist zaista ima znacenje koje si ti opisao. Mnogo prikladniji izraz bi bio islamski teroristi koji se kote u danskoj :-)
Bosnjaci su mozda primili vjeru od Turaka, a vase babe su primili Turski Q*ac, pa si ti i milione srba nastali! hahaha, mamu vam poturiCku!
za sve nepismene koji se ovdje javljaju a ima ih ISLAMIST JE NEKO KO PROUCAVA ISLAM (SA NAUCNOG ASPEKTA),A ISLAMIST NE MORA BITI I MUSLIMAN
E bas nisam mogao zaspati dok nisam procitao vijest o stanju dzamije u Kopenhagenu. Hvala Vam Sra-X.
Koji mi? Vi takozvani \"Bosnjaci\" ste stradali od turskog K .UR CA
to ti pi*kice iz iskustva? Mora da ti ga kakav islamista dobro zabio tebi ili mamici, pa jos uvijek imas traume.
to ti pi
Pocinje se sa jednom dzamijom a onda se namnoze pa ce Danska postati kao BiH, Kosovo....
hahahah......Danci, biti ce dosta vremena za kuknjavu.J-ebat che vas islamist - ali neka, tako vam i treba kad ste p-ich-ke.