Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto ne zabranite proizvodnju cigara, koja dvolicnost..... mucite ljude sa nikotinskom ovisnoscu.....
a KAKO cu da snImm sledeci SPOT...
Vidi ti sto nam se Mujo aka. @ Aerikanac pohasio,,, halo ba RajvoSa calling Muju in the stejts :D
A gdje sada Davidu da pusim??
CRKNI!!!!
A jeli svaka vrsta pusenja je zabranjeno?????
po.se.rem se vama pusacima na vase sj.eb.ane zivote,dabogda se potrovali kako ste i krenuli sto.ko jedna neotesana! vase slobode??? moja sloboda je da ne udisem ta go.vn.a koja vi udisete smra.dovi jedni bazdite na kilometar!!!
Kad ce ovaj trend doci kod nas, za jedno 20 godina, posto u svemu kasnimo 20 godina?!
Ne lupetajte gluposti. Naucno je dokazano da je pasivno pusenje (udisanje dima nekog ko pusi, na eng. \"second hand smoking\") vrlo stetno za zdravlje. Iz tog razloga, pusenje je zabranjeno na svim zatvorenim mjestima. Kada su prije deset godina uveli zabranu, pusaci kao i vlasnici restorana su bili protiv jer su mislili da ce im opasti promet. To se pokazalo pogresno, ljudi jos uvijek jedu i piju u restoranima a kome se pusi, neka izadje vani i ne zagadjuje zrak za sve. Sto se tice Times Square i to mi je logicno jer je promet turista ogroman i velika je guzva. Oni koji su bili u NYC znaju da Times Square i nije bas tako veliki, mjesta za sjedenje napolju skoro da nema a vecinom tamo idu turisti. Pravi Njujorcani izbjegavaju Times Square zato sto je puno kica, guzve i dosljaka sa kamerama. Ko hoce da vidi pravi duh Njujorka, sigurno ne ide na Times Square gdje su bilbordi 30m visoki. Inace ja sam pusac.
bitno je da se ne pusi, a sad sto se pije, vozi u alko stanju i sto mozes i drugima ugrozit zivot to je ipak manje vazno...
cuj, da uzivaju u cistom zraku?!!?!? pa, koliko samo miliona automobila ima u NYC i kakav im je sastav ispusnih plinova? da mozda ne ispustaju parfem ili ozon?! Sta je slijedece, zabrana pustanja golupcica nakon dobrog obroka, jer to stvara efekat staklenika i povecava globalno zagrijavanje?! a, ja sloboda i neke stvari.... PS - u isto vrijeme sasvim je OK u LA zapaliti vutru na javnom mjestu, drot ti nece nista, ali za cigaretu ti se svasta moze desiti, i od prolaznika i od policije..
najbolje da se k napuse oni koji su to izglasali
Ovog ljeta, stanovnici New Yorka koji odlaze u parkove i plaže na svjež zrak i zabavu moći će da se nadišu čistog zraka.... svjez zrak u NY.....hmmm HALLLLOOOOOOOOOOOOO....bas je svjez
a pušenje kur.ca ??? jel to ostaje dozvoljeno??? da mi ga se napuše malo sigurno će biti zdraviji
Divno, krasno. No bitno je da ce se ipak u isto vrijeme moci i smrkati kokain i ubrizgavati heroin, jer sve dok dima nema, nema se sta prijaviti. Koja glupost!
moze jarane ja se slazem, ali da ti svi sa plavim kapicama i roze trakama oko ruke i natpisom PUSAC na ledjima, da ti kresu mamu naizmjenicno, deset po deset, jer nema toliko rupa da je svi zajedno kresu.