Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bas u krajnost idu!
Pa rusofilu svi kršćani danas slave osim rusa i srba. Grci, rumuni, armenci i bugari su pravoslavci i slave danas
Pa ovo je isto kao sto su zidovi u Auschwitzu sudili "Bogu" sto im se desava. Pribjegavanje drasticnim mjerana je sasvim normalno, kad je covjek u muci.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovi se prodase totalno. Prodase zemlju, vjeru, podržavaju lgbt, nacizam, sve za tudje ideale, a najmanje za svoje. Uzas...
et ti im reci
A dobro vas naguzise , a ???
E vidi sad ,,i onako hriščana tako malo na ovoj zemlji ..Bože sačuvaj 350 miliona j ništa na osnovu kršćana a tek Muslimana..Šuti se ali Islam je najbrojniji,..
Vjeru za lgbtq 🤮🤮
Svakih cca 30 godina se mijenja "zastava"...politika, ideologija, smjer...
Neki i to mijenjaju... :-)
Koja pogrešna procjena. Tragikomedija. Putin svojom "specijalnom operacijom" htio Ukrajinu u ruski pravoslavni svet a oni sve bliže Vatikanu.
Tudjman da ovo vidi obradovo bi se. Obradovo se i Schmidt iz klerokriptonaci CDU/CSU. Samo još da izglasaju ko će im bit Krišto i Zovko i to je to.
Ovi ne vade
Krste se pravoslavno a Božić za kat Božić....ajme mislio uvijek da su na Balkanu najluđi, ali ovo....
Nisu prvi sto prodaju vjeru da se nekome ulizu
Vidise ko je umjetan narod. Ujrajinci nikad nisu postojali. Prevrtljivost, sklonost ka prihvatanju tuđeg i izdaja oblikuju umjetne narode........
Dobro Ukre nacuturise ruse , a ???
Neka svako slavi šta i kako hoće bez da mu neko drugi odrđuje. Pogotovo silom.
Eto šta su ruSSi postigli, zauvijek zavadili i udaljili dvije nacije i države, što nisu uspjeli ni boljševici. Bravo za putina
200 godina su zajedno zivjeli a nekako rusi u tih 200 godina nisu primjetili naciste. Sad odjednom sve oko njih nacisti i sve im smeta. To ti se braco zove mentalna retardacija. Nema drugog naziva nit opravdanja za to.
U Međugorju trenutno boravi sigurno cca 300 Ukrajinaca. Došli su ciljano proslaviti Božić u Međugorju.
Debilizam.
Ljudi koji su prodali svoju vjeru... Šta više reći o takvima?! Ništa. Pokazali su ko su i zašto se Putin bori protiv prodanih duša.
Odobravaš proljevanje krvi zbog nečijih uvjerenja koja sama po sebi nemaju nikakav negativan utjecaj na ikoga. Jedini koji je prodao bilo kakvu vjeru i moral si ti.