Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se da sam letio iz Njujorka kada su obavili osnivanje Europske Unije. Tada sam znao da to nije nimalo dobro, i da nece proci puno vode a da ce cijeli projekat dozivjeti krah. Zlo se sprema.
SRBIJA je u naboljem polozaju .. zato sto se najmanje oslanja na \"ne industrijske\" grane privrede, ima jaku poljjoprivredu i relativno je malo zaduzena ... BOSNA je vec propala tako da dalje ne moze ici dollje , penzije i plate ce se smanjvait u FEDERACIJI ...A HRVATSKU ce spasiti EU..INACE bi bila gotova
Nije dzaba ona narodna izreka kad nekome zelis ne uspjeh;PROPO KO GRCKA ....
aa haha al me nasmija na uranku
Cuj u FBiH se ne radi . Ne rade muslimani je su navikli da uvijek nekoga muzu i da prose . Hrvati rade i te kako , najbogatiji dijelovi BiH su Hrvatski dijelovi prijatelju.
Imam predosjecaj da ce GAS ili da poskupi ili da ga ne bude, cuj ono blebece iz neke zemlje koju proputujes za 2,5 sata sa najobicnijim krsom.
prva je grcka zbog zaduzenja, pa hrvatska zato sto nema bosanaca na moru (haha), a srbija ce do tad potpuno nestati kako je krenulo..
jel to on neka baba gatara pa zna ?
dje si mitreeeee,legendo svih srbskih zemalja,
Cudi me da nije spomenuo muslimansko-hrvatsku federaciju koja ce prva propasti jer niko nista ne radi a imaju najvecu budzetsku potrosnju u Evropi.
A mo ovde smo toliko propali, da i sama propast bjezi od nas.
FBiH je prva na listi
www.just2cool.com.ba
Sreca nas nisu pomenuli fiijjjjuuuuuuuuuuuu sada mi je puno lakse ..
NEKA PROPASCE I TA EVROPSKA UNIJA TAKOZVANI CETVRTI RAJH