Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE NIKAKVO CUDO.IPAK SE RADI O POGANIM PALESTINCIMA KOJI NEMAJU PARA DA SE OPERU ALI ZA TERORIZM IMAJU KOLIKO GOD HOCES.NAJEBATI CE VAM SE IZRAEL MAME TERORISTICKO-USLJIVE.
Koga na klixu boli kurac za ekologijom vidis da nema nijednog komentara, samo nacionalizam je interesantan zato ne stavljajte vise vijesti koje niko ne cita!!!
I mi cemo zamoliti palestinsku vladu da nam donira makar filter da precistimo nas potok zvani Miljacka.
NEMA POTREBE.I VAMA BALIJAMA HIGIJENA NIJE JACA STRANA.VI VISE VOLITE EKSPLOZIV A TOGA ONA POGAN PALESTINCI IMAJU RADO CE VAM POSLATI KAO HUMANITARNU POMOC.
@kako kome, da se palim na tvoj komentar, nema smisla ali cu ti reci da su "balije" u svakom slucaju cisce od tebe!! Priznaj kad si zadnji puta oprao su.pak smradu usrani!