Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako ce islam zavladati a ti islam smatras pravom stvari, sto to kako agresivno prenosis ti licno neces imati bolji zivot nego sad jera ako on zavlada svi su isti i svima dobro tako da ti nemoras nikom da prijetis i da zastrasivas pa ko su svi isti ti nisi nista bolji ja neznam na kakvu vladavinu ti mislis -
preko dana nista ne jeti ni piti a navecer se prezderavat nije dobro za duh ni za zdravlje -zna se kako se posti ovako sigurno ne svi se ti udebljaju i imaju zdravstvenih problema takav ritam ne odgovara zapadnom sistemu preko dana mantaju, agresivni , nestrpljivi, lijeni a navecer promigaju dolaze posjete i nedaju normalnim ljudima u zgradi da spavaju
Po islamu moraš naći 4 svjedoka da potvrde nedjelo, što je mnogo teže nego sprovesti jedan sudski proces. Ako već gradiš (realno) mišljenje o nečemu, pročitaj knjige koje su autoritativne u tom području.
bas...si pametan.
ramazan je pa i Obama dosao tobe, proradilo u njemu ono davno potisnuto :D
A, ameri, a lijepo vam kad kod nas grade a us.rali se od jedne kod vas...jeste stoka!!! Dabogda vam izgradili ko kod nas, kazu, ne pozeli nikom sto sebi ne zelis, samo nek vam bude kao nama.
sta mi da kazemo, po toj logici, nakon turaka ni jedne ne bi bilo, i kod nas su na temeljima crkava gradili, i na kostima zrtava, vijekovima, pa red je da i vi ucinite ustupak jednom. sta je vasih 4000 u odnosu na nasih broja im se ne zna.
Pricao sam o djeci, primjera radi. Te stvari koje si nabrojao, potrebno je prvo provjeriti KADA i ZASTO tj, pod kojim uslovima se primjenjuje odredjena kazna. Zamisli sudjenje jednom zlocincu, serijskom ubici kojeg svi jedva cekaju da vide na elektricnoj stolici. Da li sudija dodje i kaze: Kriv si dobices smrtnu kaznu. Za 2 minute gotovo sudjenje. Ne. Nego se vrsi ispitivanje okolnosti, saslusanje svjedoka, tuzilac, odbrana, argumentiranje, prodje kompletan sudski proces koji traje ponekad mjesecima. Ljudi koji na TV gledaju kasnije dokumentarac o tome zgrazajuci se kazu impulsivno ODMAH treba ga ovako, onako kazniti. Ali mi nemamo pravo da to uradimo jer postoji SISTEM kako se dolazi do presude. Da li ti smatras da postoji ijedan tako tezak zlocin za koji je opravdana smrtna kazna?
VAS SVRBE NIKO U OKRUZENJU NE VOLI!!!
ja sam za, sto samo mi da osjecamo blagodeti islama, bas fino, volimo te Obama, toooooo!!! Kad vam hodza prouci sa munare na menhetnu, odmah skace cijena stanova. vidjecete kako raste radost u vasim srcima, a jeste vi amerikanci bas nedemokrate, nama gradite puuuuno dzamija, a kod vas jedna problem.
BRAVO BRATE MUSLIMANE!! VOLI TE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!!! :-)
Zahire a sta sad karindzas dok zamisljas Srpske majke? Da nije koza? Jos jedan dokaz njihove zattucanosti sve sto znaju je drzati se za k...,psovati i bezati kad zagusti. Jedan od silnih dokaza vase hrabrosti je onaj tunel. Umesto da ste isli na proboj oni isli ko pacovi da kopaju ispod zemlje ko pravi muslimani eno i u palestini isto razmisljaju.
Da je nama prvo naše dvorište srediti, gdje bi nam kraj bio. Ovako ne znam jesu li jadniji Ameri ili mi.
cetN.ICI MA.MU VAM SVIMA KARINDZADM
Zena mi se izgleda guzi sa komsijom ne znam bih li kamenovo?