Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je najveci interes iranskog naroda,sacuvati svoju dugogodisnju civilizaciju i kulturu. ogromna je razlika izmedzu njega i slobe.slobo je digo ruku sam na \"sebe\" i posto izdajnik svog naroda, a vidi ovaj pokusava da sacuva svoju zemlju od ultra kapitalisticko stetnih zraka.a nije dobro u zemlji u kojo radi ko sta hoce.mislim da se moraju postivati neka moralna nacela.nemoj misliti da si nasto od majmuna,to su samo izmijenili darvinisti.
ti slobo nanu na balkanu, drz se ovog svog snabdjevaca oruzjem, sto ti gradi djamije po bih, sikter! crko bi da ne okrenes na slobu, sigurno da im ne treba dati goriva, bleeeeenek se o svom trosku i on i usa, a tebi ako ga je zao, raspali za njim! te alija krepali islamista
neprijatelj neprijatelja nije uvijek prijatelj
a znamo ko i sta je bio Slobo
Ne kazem da treba da ide jer je vjernik. Najbolje bi svima bilo da je doticni inzinjer ostao pri gradjevini a vlast ostavio ljudima koji bi to bolje radili od njeg, ne zbog zapada vec zarad interesa iranskog naroda a samim tim i ostalih. Ponavljam, staviti se na njegovu stranu je po meni jednako podrsci koju je Milosevic uzivao od nekih trecih zemalja samo zato sto je bio na crnoj listi USA itd...
nije ti lose ovo za nezavisnu Vojvodinu zivela slobodna Vojvodina !!!
zasto sam sad ja srbin?vi srbi potpuno ste imaginarni.kod vas je to tako ako je nesto dobro vase je,pa makar i nebilo tako.dajte ba malo objektivnosti.
srbi lete u neboooooo, buahahahaha Nezavisna Vojvodina!
a srbi idu braći rusima..oni ne znaju šta će od para...
uskro ce ici na zapad da mole za koji dolar..ko pakistan i ostali arapi.. i bosanski muslimani
Jeste ali svaki \"pismeniji\" Iranac, u Iranu, sanja i da se vrati Mahdi ili barem Homeini.
srbinu jedan, ne pravi bosance ono sto nisu nazor :) sve se vec odavno zna
kakav primitivac,o cemu ti pricas.jeli za svak primitivac ko postuje moralne kodekse?ko dokazuje postojanje vjere uz pomoc nauke.da nije pismen nebi ni bilo pismenih iranaca,pogledaj samo koliko su podigli univerziteta,vjerskih i tehnickih,za vrijeme vlasti islamske revolucije. primitivac nije,jer covjek je expert građevine,tj inzinjer,sve je u roku dao i iznadprosjecan student bio, i zivi skromno kao i svoj narod u cetverosobnom stanu.mozda je za tebe primitivac sto se moli bogu,ali za mene nije.
Pa velike sile se pridržavaju međunarodnog prava samo kad je to njima u korist. Sjeća li se više iko spora Nikaragva - SAD pred međunarodnim sudom prije 20 godina? Sud je presudio u korist Nikaragve i naložio SAD-u da isplati ratnu odštetu, a ovi su to glatko odbili i nikada je nisu isplatili. Slično se ponašaju i Rusija, Kina, Izrael, Britanija, a u balkanskim okvirima i Srbija.
ima veze sa predhodnim komentarima... to je kao da \'93 neki tamo Brazilac brani i gotivi Milosevica jer se ovaj kofrci Amerima i ostalim