Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je pocela pandemija znao sam da je ovo ljudsko maslo.
Treba ih strijeljati
Ma ja stvarno pomislio ,kinez pojeo šišmiša i došla korona 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Samo retard moze mislit da je od šišmiša postao. Ljudi su iskorijenili koronu kroz par mjeseci, jer su unaprijed imali vakcine. Samo su htjeli smanjit svoju populaciju i populaciju svijeta općenito. Kina je neprijatelj cijelog svijeta.
Kina mora da plati svijetu milijarde oštete. Ili gamad posuti praškom za zlaticu sa primjesom osiromašenog uranijuama
Pocelo je da se lomi, ako nista bar lazna pandemija je pokazala ko ima mozak a ko ne
A sto bi francuski nobelovac lago da je virus vjestacki
Smuutnje u noorodu šire.
Fauci nije rekao ništa o trojici oboljelih kineza iz laboratorije, niti neki naučnici, već je članak napisao desničarski trumpozborac WSJ, pozivajući se na nekakve obavještajne izvore. Onda su desničari prozvali Faucija da je organizacija kojoj je on na čelu financirala rad labaratorije u Wuhanu. Fauci odbaci optužbe i kaže da istraga o porijeklu virusa još nije završena. Onda dođu tzv. novinari klixa i objave tumačenje članka WSJ.
Kina kada izda saopstenje svojim gradjanima da stave maske, to ih ucini 99.9.9% u veeeoma kratkom vremenskom roku.Kina kada sprovodi mjere, onda to cini jako i brzo.Sve sto kupujemo, to VEC postoji u Kini, tako da naravno imaju i TRAZENU ROBU.Mozda su ovo neki razlozi uz propagandu za brojke ili slicno, ali teorija je prejaka jednostavno, jer je citav svijet nahebao...mora neko propjevati ;) Virus je tu, cuvajmo druge da bi zastitili sebe...
Izraz "teorija zavjere" je i nastao da se diskreditira svaka istina od strane mocnika. Jos namjerno se ubacuju razne gluposti pod tim teorijama, da onaj sto zapravo govori istinu, se stavlja u isti kos kao ludjaci i niko ga ne shvata ozbiljno. Savrsen mehanizam.
Virus programiran u laboratoriju da pobije sve koji ne prime vakcinu. Na taj nacin se rjesavaju populacije koja zna istinu o sljetanju na mjesec, o rusenju blizanaca, o obliku zemlje itd itd. Ostat ce samo poslusni koji sve uzimaju zdravo za gotovo.
“Sjedinjene Države su prije pandemije osigurale određena sredstva za proučavanje koronavirusa i njihov prenos putem slijepih miševa, za što je bio zadužen Institut za virusologiju Wuhan.” Otkad je Wuhan u SAD?!🤔
Do juce ste govorili da je to teorija zavjere..koji ste ublehasi..kao i ove smrtonosne vakcine ,eliminacija populacije pogotovo starije...ovo je genocid svjetskih razmjera nad ljudima..jos malo pa padate ublehaši...
Ako je potekao iz laboratorije kao što jeste, onda odavno postoji i cijepivo za to sranje. Bogami nas lažu, ali su preglupi da nas lažu do kraja
treci svjetski rat ce se voditi izmedju amerikanaca i europljana protiv kineza .
Sve je vise sugestija da nije prirodno nastao...??? Posaljete lika za istrazivanje porijekla virusa Petera Daszaka - lika koji finansira isti taj Wuhanski laboratorij - a ne kazete da je to sukob interesa???? Daj ba vise mrs!
U Šoku sam totalno🥶
Pobjegao ili pusten ?!??!
ma ja kad je trebalo Trumpa proglasiti ludim rasistom jer je optužio Kinu, onda se nije moglo ovo govoriti