"Jedna od najuspješnijih u historiji"
0
NATO završio svoju misiju u Libiji
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gade mi se! Još mi se više gadi činjenica što ćemo i mi sutra biti dio ove zločinačke organizacije, te što će naša vojska ići u zločinačke pohode širom Afrike i Bliskog istoka.
E jesu im pomogli... e svaka im čast !
Vagine jedne licemjerne , Vamo fol pljujete NATO , a ovamo im se slihtate .Tako ste uvjek radili. Koje ste vi jade . VOLIM STO SAM SRBIN, pa nek kosta sta kosta.
Sad se vjerovatno svi povlace iz Libije i vracaju u Ameriku.Libijom ce vladat njeni gradjani i trosit svoju naftu...Hoce,al u k.....
Neće jarane on u h ški tribunal.Znaš ko ide tamo?U h.ški trib.nal idu oni koji su .p.r.o.t.i.v nj.ih! Tj.oni koji su protiv a.m.e.r.a i njenih d.o.b.e.r.man.a.Pozdrav!
STO TI JE SILA ! NATO na Celu sa Amerikom sebi daje titulu \'demokrate i spasitelja ljudi\' iako je ubio samo u ovom vijeku skoro milion ljudi i razorio Arapske zemlje do temelja-IRAQ I LIBIJU- Amerika je razorila i Yugoslaviju,a posebno BiH- U BiH je proglasila cak i genocid,a od juce proglasava Bosnjake teroristima.Sve to slazu u svoje kocke,a maniti narod-posebno Arapi i Bosnjaci-ih podrzavaju i uvlace im se u zadnjicu.
Sarkozi je ratni zlocinac, kad tad ce on pred haskim tribunalom.......
B.a.š. .s.u. .l.u.k.a.v.o d.u.g o.t.p.i.s.a.li.K.o.j.i su to f.aš.i.ti i na.isti.G.o.r.i su od Hit.era.Ovi te fino tapšu po l.e.đ.i.m.a. grle se sa tobom onda kad se naj.ma..nje o.č.e.k.u.ješ z.biju n.o.ž u le.đa.
koja statistika, a koliko su civila ubili, to ne pise. ameri, cifuti, nato, un fasisti, isti... isti... isti...
Naravno da je najuspješnija kad ste,uz otetu naftu,ubili i predsjednika iste države kojem ste dugovali stotine milijardi dolara.Što ono kažu,\"i jare i pare\"!Ali ne zaboravite...\"oteto,prokleto!!!
Ivica Ibricic - Barba, selektor BiH
Pomogli su im tako sto su ostavili drzavu u rusevinama, na desetine mrtvih civila (djece, zena, stranih radnika). Nekako mi ovaj MUSLIM narod na bliskom istoku nekako povodljiv, ne razumijem, lice mi na robote! NATO go vna u reziji amerike i izraela nastavlja da rusi islam, zao mi je sto svijet sve ovo zna a i dalje suti!
\"Uprkos i formalnom okončanju misije NATO-a u Libiji, zapadne sile ostat će uključene u dešavanja u toj zemlji još duže vrijeme, javio je BBC\" DOK IM NAFTU NE IZVUKU ONDA CE ONI OTICI
ko je ovdje budala?!? ua NATO!!!