Napad na rezidenciju u Tripoliju
0
NATO pokušao ubiti Gaddafija
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se Gaddafi mamu im je*em
Kakvo posustajanje zna se da Libija ima najkvalitetniju naftu
\'krstasi\' nemaju veze sa tim .Nije Libiju ni Arape napla Rusija .. \'Krizari\'...to je vec nesto drugo . A i oni ratove u srednjem vjeku neopravdano zovu krstaskim. I oni su bili \'krizarski\' i vodjli su ih katolici zbog pljacke. Bas kao i sad.
dajte bar ovako podršku libijskoj vladi. www.mathaba.net
ocito im nije uspjela pobuna jer je narod uz gadafija samo naprijed pukovnice
pa bolan ne bio njeg su jos gore bombardovali. ala smo mi bosnje kolektivno ko ribice,nista ne pamtimo,zato nam i jest kako jest. je.o vas gadafi zlotvor,krvnik,nevjernik.lud covjek.koji vam je kura. koga briga sto haris i njegovi puleni imaju poslove s njim,ko s djavolom tikve sadi,upisan se budi. go nato.deri zlotvore kako god se zvali.
sto nisu ovako pokusavali ubiti krvolocnog slobodana milosevica...???!
Niko kao Josip Broz Tito.
Koji trojac. SAD,Velika Britanija i Francuska. Ne mozes im nac cetvrtog ravnom u svakom grijehu.
Prvi NATO udari su bili po Srbiji.Te udare su trazili Siptari-muslimani i Bosnjaci takodje muslimani.Trazili su da se bombarduje srce 70-o godisnje zajednicke drzave u kojoj su ti isti Bosnjaci i Siptari dozivjeli svoj istorijski procvat. NATO je nakon toga nastavio da rusi Islamske drzave, jednu po jednu i nece se zaustaviti sve dok i jedna Islamska zemlja bude neposlusna,a za sve imaju ALIBI dobiven od Kosovskih Siptara i BiH muslimana jer ih je NATO ko bajagi zastitio od SRBA. Dakle,ja bar tako mislim-Glavni krivci za bombardovanje Iraka, Avganistana i Libije su BiH muslimani i Kosovski Siptari a NATO je samo egzekutor njihove naivne politike koju je u njima proizveo ogromni komplex Srba i zavidnost Srbima na njihovoj istoriji,kulturi,nauci,radu i ljepoti duha i tijela.
Ne ne bih čuo za Gadafija,da ga bomba nije tražila,da nije gazio do koljena,DA NIJE DIRO U AMERA ! ! !
ŽIVIO STALJIN I SVJETSKA REVOLUCIJA, ŽIVIO INFORMBIRO I NJEGOVA REZOLUCIJA ! PROLETERI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE !
Dobra ova demokratija, eksplozivna.
samo kad jednog dana pocnu muslimane u americi prebacivati u logore, kao sto su radili s japancima tokom 2 svijetskog rata... http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese-American_internment Sve u ime demon-kratije i slobode....
Fu*k Gadafii !! Dole Gadafi ! Podrzajite Libijski narod ali ne ovog pukovnika mam.icu mu he.bem on vam je podrzavao Smrdine ! A najjace mi je kako se Srbi ulizuju Libijcima, a vamo nama govore da se bore protiv Islama jao koji licemjeri !
Masonska vojska s digla protiv gadafija iz mnogo razloga prvi je sto masoni ne vole kad ljudi zive normalno pogotovo u africi...libijski narod je zivio vrlo dobro, cak bolje od naroda u ovim EU drzavama...to njima nije u interesu, u interesu je da ima sto vise bijede, jadi, smrti...drugi razlog, EU drzave koje su napale gadafija nemaju para da vracaju dug libiji za naftu, a dug je ogroman...tako sad pokusavaju ubiti gadafija da bi s rijesili ogromnog duga i da preuzmu naftu u svoje ruke..... NEDAJ s GEDAFI, M@JKU IM Y3B3M
koji su to agresori, a kada su nama trebali cekali smo na intervenciju 4 godine mamu im sprzim na elektricnoj stolici