Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo zasto love talibane u dalekom Afganistanu, kada evo ih ovdje u srcu Evrope... pardon u gu.z.nom crij.evu Evrope :)
Anele Kovacevicu, Lijepo imas prezime, pravo srpsko, kao da ti je meko predak Srbin bio, a Anele? Neko prosetas mi kozicu Anele. Dovedi i majku i sestru da ti pomognu.
Repriza iračke operacije \" Lete mužde iz Falužde \", samo ovaj put u Afganistanu. Samo naprijed momci, uništite tu \" ill smelling \" gamad. Znate vi već kako se to radi.
Saomo udri pa stoci bradatoj nepismenoj i zatucanoj islamom
napred nashi, udrite tu pokvarenu krstasku bagru, pobili su milione ljudi u juznoj americi, pobili su indijance, kolonizirali, vodili svijetske ratove, i sada ti isti sebi uzimaju za pravo da kazu nekome kako treba da zivi, fuuuj, nikad im se talibani nece pokoriti, kao ni vietkongi!
Dobice ameri po guzi.ci i ovaj put.
pobiti je b ene teroriste.
Leziti okupatorski psi u zemlju nepokorenu