Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi makar nisu uz Izrael i cioniste.
h8er__Amer i Holanđanin je držao vrata ali da niko ne pobjegne iz Srebrenice
Da, zato mi svu municiju iz Igmana i Pretisa šaljemo u Izrael.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa ja to ne verujem. Klix mi rekao da nemaju ni metka.
Čuj 250k mjesečno, a rade 24/7. Pa još ni jedna fabrika u Evropi nije preusmjerila proizvodnju na oružje. To bi shaefller i Siemens ako treba sedmično izbacivali. Ali neka vas Srbi.. svrsavajte još malo!!
Lopatom ih Serjoza
Na sta mi ko covjecanstvo bacamo resurse brt
Prave milion lopata i hašova svaki dan javlja CNN
Nek je granata a nemali hljeba da jedu Kakva svijest braćo mila
Pa Amerika pokušava preko Ukrajine da ih destabilizuje i podijeli na pet-šest malih državica, da im onda krade resurse a oni upravo da nemaju hljeba da jedu, KAKO to ne kontante?!
Neko reko
Samo dzaba ginu a Rusi su spremni na sve pa i nuklearni rat samo da NATO ne dodje na ruske granice. Operacija zapadnih siledzija je vec propala i to samo zato sto su mislili da su pametniji od Rusa.
Dobro jutro, NATO je na granici s Barbarusijom od osnivanja saveza. Trebo si samo jos napisati silna Ukrajina napala Barbarusku nejac, bacaju terorusku djecu lavovima.
Marinko dragi, NATO je odavno na granici sa Rusijom. Ovim ratom Putin je produzio NATO granicu sa Rusijom za blizu 1000 kilometara ulazkom Finske i Svedske u savez. Isto tako se slazem da su Ameri napravili maestralan potez odvojivsi Evropu od Rusije i tako su nametnuli svoje mnogo skuplje energente sto sada unistava mnoge EU ekonomije. Neki mirovni sporazum se mora napraviti, i sto je najzalosnije Ukrajina ce biti priomorana da se odrekne kontrole nad Krimom, dijelovima Luganska i Donjecka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Potpisujte Dayton. Dosta je bilo. Vako moze jos 2o godina al sta ce ostati pitanje je. Daj sta das il ode sve u propast.
Potpisuj Zelen-alija, makar bila avlija.
Sve politika i suplja za ovce. Danas ovako sutra onako.
Neće pregovore a Rusi ratuju 1000 godina, neiscrpni izvori ruda , materijala i goriva. Ko je vidio na telegramu kakvu taktiku sada Rusi koriste, nema više zabijem se u grad i branim se, rakete s 3T (FAB3000) eksploziva sruše cijeli kvart išćerali su ih na livadu.
Najavili za 2025 novu veliku pandemiju bolesti X, veliki rat za 2028... veselo.
Jucer Avaz kaze nwestalo rusima granata, naravno britanski izvori.
Mislim da bi iduci skok u konfliktu mogao da bude ono kad zapad presuti Ukrajini sto gadja proizvodne kapacitete unutar rusije i to sa preciznim zapadnim oruzijem dugog dometa i uz pomoc zapadnih obavjestajnih informacija.
neko lozi ove srbijanske botove, hahahaha