Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubishe prokleti ameri sve. Pa ljudi moji, znate li da je Libija jedna od najbogatijih i najuredjenijih zemalja uopste.... Najlakse je pljackati cijeli svijet i pokusati svoj propali sistem gurati idalje, zelim sve najogre americi a kamo pare koje izgubismo mi obicni smrtnici iz BIH
NATO = Terror
Kada su to amerikanci bili na pravednoj strani.Hvale samo onoga ko je u zlu s njima,a kritikuju i napadaju gdje još ima pravih vrijednosti.I najveći diktatorski režimi su im poželjni ako u njima imaju svoje ljude ili vojne baze.
Žiku ove budale da to nisi zaradio deviza pa se digo iznad Balkanaca ajoj šta sve ne hoda na dvije noge estakvirla :)
Nista nema dok se Balkanci ne jave sa svojim Komentarima a koliko su im pametni komentari to pokazuje da je Glavni grad Balkana postao Den Hag J...m vam Mother svima redom tako da nijedna relegija ne bude izostavljena Hvala
Treca stvar, Gadafi je jedan od najvecih i najkorumpiranijih diktatora svih vremena! mozete ga slobodno uporediti sa \"Dodom\":D mada je ovaj jos veci Šaban(a šaban nije ime, vec karakterna osobina), @Libijac jos jedan mali info jer fkt moram, LIbija nije toliko uredjena koliko ti mislis, zemlja sa najvise otpada(smeća) na svijetu ne moze biti uređena nikako, (dopusti da ti \'babo\' to kaze :D koji je hodao libijskim ulicama, gore je nego kad na Bistriku bacis smeće kroz prozor a ono se skotrlja u Miljacku)..... Bogati jesu radi nafte, ali uređeni niposto!
Procitaj nekad nesto care, nemoj samo pricaki iz glave a znas da nisi obrazovan
oko za oko zub za zub.libija i gadafi bili na strani milosevica, i dan danas su!
živio Kralj Gadafi i njegova vladavina !!!
Veliki svjetski mocnici ne biraju sretstva ni mete u svom culju stvaranju novog svjetskog poretka odnosno povratak na feudalizam i kolonijalizam. Oni su u Iraku ubili najmanje 1 000 000 ljudi. A tako nesto ocekuje Libiju Koje sljedeci ?
NATO = Nacisticka Agresorska Teroristicka Organizacija
koja libija, ista ona sto je ce tni ke pomagala 90tih da nas kolju po Bosni, eto vraca im se , jos treba dok su u problemu sto bolje okoristit na njihovoj muci i gledat nasu racunicu . A posla u libiji bice puno vise kad ode gadafi, dobro
kad bi takvi kao sto si ti prestali lupetati svijet bi bio puno ljepsi
tako treba jer je kapitalizam najbolji sistem to se vidi najassnije a ne ko vi komunjare
Možete odobravati ili ne sto Amerika radi ali oni ce raditi ono sta zele i kad god to zele. Cijeli istok ce pregaziti jednu po jednu zemlju i uvesti demokratiju tom jadnom napacenom narodu.
Kako su svi silnici na zemlji završili ZNA SE. od izvornog Faraona pa do mnogih modernih faraona. Bog kojem se svi molimo nije odsutan, samo što on kažnjava kad On hoće, i kažnjava žestoko kad do kažnjavanja dođe. KO MOŽE POREĆI da USA neće biti kažnjena zbog terora kojeg čini nad nekim zemljama?
Koji su NATO ciljevi bili za vojne operacije na prvom mjestu..pusti suplje.