Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neiskusani glup ko Alija 92-e
Krenite vec jednom...pa nek se i Kina umjesa....dosta je bilo Americkih govana po svijetu....
E da je svijet na nama mladim i glupim,o raju nebi ni razmisljali,nego ste vi stari zasrali sve sto ste mogli,a kad vam se maldi suprostave onda su mladi glupi i naivni.
DOSTA VISE KURCENJE DOLAZI VRIJEME ZA TURCENJE
{ta bolan Kinezi ne bi stajali po strani ? Braniti Sjeverno korejce ? Jesi li ti normalan ? Ka;iti se sa Amerikom koja je najveći svjetski uvoznik kineskih proizvoda je ekonomsko samoubistvo. Nek se zakače sa Amerikom i odmah su na prosjačkom štapu. Pare vrter svijet moj dragi, a ne ponos ili rasa. Sve jesamo proračun.
Pa ljudi da li ste toliko glupi, rat se vodi izmedju Kine i Usa a ovi mali su samo alatke.USA suzava krug oko Kine pridobijanjem i kupovinom malih naroda ala Juzna Koreja u ovom slucaju.Isti princip su primjenili i oko Rusije,suzavajuci njihovu liniju djelovanja i interesa.Sto se mene tice mogu odmah poceti sa rokanjem i to onim najzescim boli me cu.ndara.Sad ili za 30 40 godina kasnije prirodnom smrcu ,kakva je razlika ?ON me je stvorio Bogu se i vracam.Samo bih volio da se Isr.aHell prvo zbrise sa lica zemlje a onda mogu i mene.
Zlo mi od ovih seljacica iz dzamija
Gdje ja zalutah. Komentari kao u djece iz osnovne škole, Mislim da večina "komentatora" i nema više od osnovne. Odoh tražiti pametniji portal. Ćao nepismeni
Ocigledno ima unutrasnjih problema u S Koreji, pa valja zakuhavati i napacenom narodu mazati oci.Ovo me podsjeca na tzv.nase politicare, samo se prica o nacionalnim ugrozenostima, i onda se nista ne radi da se drzava i narod povede naprijed, nego, bijedo, kruha i igara
ma ovo je lik kreten malo zesci.. pa nije svijestan da bi ga amerika izbrisala sa planete. Mislim ono laprda kao i otac.. a narod sijeverne koreje jedva ceka napad da ameri udju da mogu dahnut od ovakve budale.
Mozel ko da te yebbe u mozak i to ti je zablokiralo i to debelo?
Moze li neko da mi opsluzi zenu, totalno sam zablokirao vec par godina ??
Zivila Sjeverna Korea! Gledamo sta se kod njih desava, pa od toga ne vdimo sta je sa nama. A kod nas samo med i mlijeko. Haloi ljudi, trznite se, kod nas je vec poceo nuklearni rat, samo toga jos nismo svijesni.
treba će mi? kakva treba?
Kako su samo tolerantni ovi nasi dobrije Bosnjani...evo citam i nacuditi se ne mogu toj toleranciji, sirini svjetonadzora, multikulturalnosti...a zelji za mirnim suzivotom da ni ne govorimo..:)
Krenuo sam leći ali moram ti reći. Ja sa židovima, potomcima majmuna i svinja,ne razmjenjujem mišljenje. Samo sadi GARKAD treba će ti. ;)
Nemam od cega platit struju ili djeci kupit cipele, ali cijelu noc nemogu spavati zbog situacije u Korei.