Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sergj Lavrov je samo jedan glupavi zastupnik ruske energetske bande, čiji pripadnik je čak i Vladimir Putin. Koristim ovu priliku da naglasim da predsjednik Dimitrij Medvedev, bezbroj puta pokušao Putinu objasniti da nije razumno tajno likvidirati svakog Rusa koji se usudi glasno razmišljati na način koji se Putinu ne dopada. Medvjedev je otvoreno kazao:\" I MENE SU MNOGI RUSI KRITIKOVALI, ALI TO MENI NEMOŽE DATI ZA PRAVO DA ODOBRIM TAJNE LIKVIDACIJE MOJIH NEISTOMIŠLJENIKA\". Ali Putin i Lugovoj više vole upotrebljavati POLONIJUM-210 ( jedno od mnogobrojnih \"tajnih\" špijunskih oružja, koje se koristi za \"tihe\" likvidacije).
duvajte ga rusi, samo baljezgate ko budale. ni bosnjama ne mozete nista, a ne americi
srbi smrde..
NATO I UN TERORISTICKO FASISTICKO GENOCIDNE ORGANIZACIJE KO KAZE DA NISU SAMO POGLEDAJ SREBRENICU I SVE JE RECENO REZOLUCIJE ZABRANE LETA I TD
A oni koji amerima nisu bili prijatelji su bili bombardovani. Dobitna kombinacija potkupljivanja i zastrasivanja.
Cecenija je u Rusiji a Afganistan je bijo greska. De kad nabrajas ruske greske potrudi se malo pa nabroj i Americke ratove i greske i reci ko je prvu atomsku bombu bacijo.
Posteni pravoseljaci! U ceceniji i afganistanu ste bili u okvirima un?!
Rusija je uvjek bila mnogo pravednija nego ameri.(pogledajte samo u proslosti koliko su ratova vodili ameri bez da je njih neko napao) Pitanje je zasto ipak rusija ima manji ugled u svjetu? Odgovor je jednostavan ameri su imali jacu propagandu i uvjek kupovali zemlje i vlade kao prijatelje i tako sirili svoju propagandu u tim zemljama i to sirom svjeta. U tim zemljama su i gradili i vojne baze.(dali ko zna koliko vojnih baza imaju ameri izvan svoje zemlje? Jadan je ovaj svjet dok su ameri najaca vojna sila.