Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ven Radio sam sa zenom koja je bila silovana. Ona je o tome pricala da sam ponekad mislio jel to njoj dobro bilo. Ustvari to je bio njen nacin da se isprazni. Jer noc kad padne i more krenu nemas kud. Pusti ovu Natasu ona se jadna prazni sa ovim ponasanjem. Nedo bog nikome
hady kad ja tebe zarobim, sve ces slat po 50 milja ojra ljudima
svaka joj cast...i na tome sto je uspjela sve prezivjeti, a i na ovom gestu...
i ti spadas u isti kos s njima kad zelis da im dragi Bog da da prozive ono sto je jadna ova djevojka prozivljavala tolike godine sramite se svi
Baš lijep gest, bravo Natasha
Muški šovinisti, nemojte komentarisati kada ste već obilježeni retardi, neka vam Bog dadne bar polovicu onoga što je doživjela Natascha!!!
Jel se to samo meni čini ili ova lijevo očajnički traži pažnju medija? Kupila je kuću kojoj je bila zatočena, dvije knjige o njoj (jednu napisala), ima website na kojem pozira ko kakav model, hiljadu intervjua... Još da smrša i napravi talk show. Možda je samo do mene, možda normalni ljudi vole ova s*anja.
Kad je imala 8, ne 10 godina.