Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@oui nema te ograde ako signal za samoubistvo nadvlada zelju za zivotom. postoje plaze i plaze i to je neumitno. Mislim da je isti razlog kao i kod ljudi. samoubistvo je nedostatak motivacije za odrzavanjem zivota. sta kitove motivira a posebno ove majke sa mladuncima je tesko odgonetnut.
Ovo je bio kao neki samoubilacki pokret, sad ce CNN javit da su kitovi bili Muslimanske vijeroispovjesti !! PS : Sta plavusa radi na dnu mora ? Pusi kitu !
Daj pusti, dešava se, suđeno je tako, nego jel Panjeta sazno još nešto u vezi ateističkog djeda Mraza (ateistički=između kršćanskog Božića i kršćanske Nove godine)
tuzno tuzno tuzno :((( sto ne naprave neku zastitnu ogradu, nesto dovoljno jako da ne mogu proc???
sto ti je rec kad zena vodi ekspediciju hahaha
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
Eto kad das zensku da vodi... (ili vozi)