Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi maskendbal, nove ne uprljane uniforme, nove zatvorske uniforme, svaki video sniman iz deset uglova sa najmodernijim kamerama, imam osjecaj da se sve snima u Holivudu.
Bas tako jarne :D sve je na full hd,oprema full americka-puske,sve novo cisto... :D kakav "Placenici 3" mala maca za "isil"
Imas ga pravo u jednu ruku Chandrakant :D (Y)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam cuo da Kebo dize tuzbu protiv isila
ako ovo na 5.slici nije lazno ja ne znam stvarno vatra isto kk na filmu
lol ko u mene cizme nisam valjda i ja u isilu😙😙😙
to su ti heroji koji se na kraju preobuku u zene, nasminkaju, obriju bradu i pokusaju preci na drugu stranu... herojcine...
Posto se na antibosanskim portalima pise samo negativno iz FBiH a pozitivno iz RS , i posto je ovaj portal jedan od njih, evo ja nastavljam njihovim putem:) : RS DVA PUTA ZADUŽENIJA OD FEDERACIJE: Manji entitet najviše se zadužio za vrijeme vlasti Milorada Dodika Ukupan dug Republike Srpske na kraju prošle godine iznosio je pet milijardi i 55,2 milijuna KM, preliminarni su podaci entitetskog Ministarstva financija. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/19812/rs_dva_puta_zaduzenija_od_federacije_manji_entitet_najvise_se_zaduzio_za_vrijeme_vlasti_milorada_dodika.html Ukupan spoljni i unutrašnji dug Federacije BiH početkom ove godine iznosio je 5,8 milijardi KM, a to znači da je u relativnom odnosu Republika Srpska dva puta zaduženija od Federacije BiH.
Sve montaza kao i onaj sto je sletio na mjesec teorija zavjere isto kao i sa avionima i neboderima fujke
13.03. 2015 Održana tribina na temu „Ko se plaši Bošnjačkog jedinstva“ Predavač: Bošnjački publicista i novinar mr. Fatmira Alispahića http://www.bug.ba/odrzana-tribina-na-temu-ko-se-plasi-bosnjackog-jedinstva.html U petak u prepunoj Kristalnoj sali općine Bugojno u organizaciji Udruženja Svjetlost Bugojno i Udruženja Selam iz Donjeg Vakufa organizovana je javna tribina predavača poznatog bošnjačkog publiciste i novinara mr. Fatmira Alispahića na temu “Ko se plaši Bošnjačkog jedinstva”.
zanimljivo da svi zarobljeni imaju narandzastu zatvorenicku odjecu,mora da isil negdje u blizini ima fabriku trikotaze...sto mi sve ovo smrdi....i cemu maskiranje...
e moj zemunac cega se pametan stidi stim se budala ponosi...
za ovu prvu fotografiju slijep vidi da je fotomontaza
Koliko je samo iz BIH ovih pod maskama? Ko će znati.
i ti će se sutra među mojom djecom djecom šetati po ulici.
Vidjeces kad te budu ganjali genocidasu👊
Sačuvaj me Bože od islama, njihove tolerancije i mira.
Koju sam danas procitao licemjernost...zlocinacko-teroristicko udruzenje koje je smjesteno u vatikanu danas su "odobrili upotrebu sile""... Zamislite, kada su jevreji i ameri pravili IDIL morali su imati potporu vatikana...A taj vatikan se danas oglasava kada su krscani uz blagoslov vatikana pobili na stotine hiljada muslimana,, ali tom vatikanu nije dovoljno, vec trazi da se jos vise pobije muslimana........
ISIL ekipa ima americke puske, ako se ne varam.
Jest narod mahnit, nema kakve teorije ne iznosi, bas ste kreativni. Prihvatite da isil ubi sve redom, i da to nije dobro nikako.
Dobra teorija, forsiraj je mozda prodje, rijesio dugogodisnju misteriju
H.e.bo vam ja ma.ter i vama i slikama