Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... Allah s.w.t. je najbolji sudija ... SVI mi imamo rok trajanja na ovome svijetu... pa tako i ubice, genocidasi, nepravedni, siledzije, kikseri, sizifi, eugeni .... inna lillahi ve inna ilejhi radziun ...
TACNO TAKO U SIRIJI JE U ZADNJE 2 GODINE UBIJENO 250000 CIVILA , DJECU UBIJALI BOJNIM OTROVIMA, SVE TO OD STRANE MUSLIMANA, IRAK SLICNO, NIGERIJA BOKO HARAM HRISCANSKE DJEVOJCICE OTIMAJU I UBIJAJU CIVILE I DJECU SVAKI DAN, KENIJA SOMALIJA PAKISTAN ITD - SAMOUBILACKI NAPADI U AUTOBUSIMA, PIJACAMA, DZAMIJAMA. NEKA ALLAH VIDI KOLIKO SU MUSLIMANI POBILI DJECE SAMO U ZADNJIH 10 GODINA. I KAKO HAMAS IMA PRAVO ODBIJATI PRIMIRJE I KORISITI DJECU KAO ZIVI STIT
... koji dio mog komentara nisi skontao? ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
NASTAVLJA SE RAT KOJI HAMAS ZELI. ODBIJAJU PRIMIRJA I PREGOVORE. MOZDA NEZNAJU KOLIKO PALESTINSKE DJECE JE POGINULU I KOLIKO CE JOS POGINUTI, NIJE TO MOZDA NI VAZNO ZA HAMAS
Zao mi je nevinih i djece, ali zaista ovaj Hamas i te kako serre... Oni stvarno su ubice svog naroda i degeni vecih razmjera. Zaista mi je zao nevino stradalih, ali idiotska politika Hamasa je izgleda jedan od uzroka nestabilnosti tamo.
Da hoce koja granata da pogodi mene da mi skrati muke,rado bi se mjenjao za nekim ko je pod zemljom...
a kad su palestinski gerilci upali na olimpijadi u minhenu i pobili par izraelskih sportista, i ostale drzali kao taoce, to ste zaboravili jel???
tooo,svako jutro volim doci na klix,i ovako zapoceti dan vjestima iz gaze :D
gadovi obicni
Naslov bi treabo bit:americki fasisti na celu amerike i cionisticki klub i krscansko fasisticka evropa i fasitocionisticka kamarila nastavljaju genocid na palestinskim civilima,ubijaju djecu da bi oteli zemlju palestincima,sad su poceli gadjat bicikle i motocikle et i oni su teroristi jos malo pa ce izjavit kako su gadjali virus ebole i slucajno ubili 40 civila a barak ce izjavit kako fasiticki izrael se ima pravo branit od virusa ebole.
Ekstremisti iz pojasa Gaze obnovili su raketne napade na Izrael posle isteka tog primirja, što je izazvalo izraelsku odmazdu - vazdušne napade.... ucviljeni i blagi izraelci koji ni mrava ne zele zgaziti,dok su palestinci islamski dzihad ratnici ekstremisti koji napadaju drzavu koja je okupirala njihovu...KLIX mater vam...
Ispravite naslov, nije nikakav "rat u Gazi", nego izraelska agresija u kojoj jevrejski zločinci vrše genocid nad Palestincima.
@BiH prvaaak Ko je, kako i na koji način 1948. god. proglasio jevrejsku državu izrael na palestinskoj zemlji?
Znači ja mogu upast u tvoju kuću koju si ti napravio podijelit je uzet sebi dnevni, kuhinju, spavaću i wc, a tebe stjerat u špajz i podrum, i ti kao trebaš da budeš zadovoljan?? Palestina jeste palestinska zemlja, neće biti marsovska, zna se dobro odakle su jevreji došli na te prostore, i koje cionise podržavao u otimanju palestinske zemlje i ubijanju Palestinaca... izrael je genocidna država, država terora i aparthejda i kao takva će nestati, kad-tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolko ja znam rat je kad se sukobe dvije naoruzane legitimne vojske.. Ovo u gazi je cista agresija i genocid nad palestincima..
Jeste rat, al ovdje imas da jedna drzava napada narod koji nema drzave a kamoli vojsku.. Što ne napadnu Iran i Tursku, onda bi dobili rat kojeg toliko zele..
Zato su im problem palestinci koji žive na svojoj zemlji u očajnim uvjetima i potpunoj kopnenoj i morskoj blokadi kao u koncentracionom logoru i još hoce da pristanu na njihove uvjete primirija!
Ekstremisti? "Ubi me prejaka rec"
A cetnika sto su navalili da komentarisu o Gazi
NISU SVI CHETNICI KOJI SU PROTIV HAMASA , IMA I MUSLIMANA BOSNJAKA KOJI SU KONACNO SKONTALI O CEMU SE RADI
ne moras biti za Hamas da bi bio covjek!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je s ovim? Čija se sudbina kod njih ponavlja? https://www.youtube.com/v/W56JQMjiwH8 https://www.youtube.com/v/saqvxgYj05U
Koliko Palestinki su Izraelci silovali? -Nijednu. Niste se zapitali kako je to moguće za brutalnu vojsku kakvom ih predstavljate. Sad će ovi što inače brane Hamas reći da su im ružne Palestinke pa zato nisu...
Ovo je youtube. (Jedna od najvećih stranica na svijetu, ako nisi znao.) Ako sam ja takav, šta ćeš onda reći za ove koji su ta djela počinili ili mirno gledali dok ih čine?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)