Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma i nek bude vala, ko ce vracat ove kredite
neće biti, evo dokaz http://bit.ly/UfPfYP
Smak svijeta ce biti kad konj pocne plesati gangam style :-)
Samo dragi Bog moze znati kad je smak svijeta
A jesti NASA samouvjerena nije rekla akobogda...mozda ce svijet akobogda docekati sutra a mozda Amerika nece :)
hahahah da vam ne povjerujemo da vas neko zove hhahhahahhahaahahahhahahhahahhaahahahhahahahahhaha
mene samp zanima sta ce biti s nama koji ih ne smaramo?!
ja mislim da ce mi nestati struje sutra jer racun nije placen.
Kad smak svijeta nije bio kad se Tihić rodio, neće vala ni sad.
Sad će naši hipsteri/protestanti tražiti od Obame neko fancy priznanje, jer ipak su baš oni svojim protestom spriječili smak svijeta. Mislim da smo mi svi nezahvalni, nije bilo lahko nositi one plakate na -5°C i prkositi smaku i nekoj Maji.
11.12.2013
Obzirom koliko se ova zemlja eksploatiše ne mora ništa udariti u nju. Ona će poput balona odletjeti u nepoznato. Sigurno je postala lakša za 1/3 od prvobitnog stanja.Unutar zemlje su ogromne praznine eksploatacijom nafte, gasa, uglja i drugih minerala.
eh lahko je vama ja se ushro.... :(
SLJEDEĆI SMAK SVIJETA JE 13.13. 2013... PRIPREMITE SE! ;)
ee tajanstveni daj ti nama svoje ime...pa kada mi polupismeni budemo zvali NASA-u da tebe trazimo jer ti si pametan pa nam mozes objasniti koliko smo mi glupi, sa svojim glupim tekstovima...
Meni smak svijeta kad vidim ove nase politicare ...
@! e pa upravo jedan od glupih si ti kada vjerujes u nevidljivog ciku na nebu. danas se to zove sizofrenija. zapravo, svima nam je smijesno to sto su maje prognozirale, a po cemu se sve ostale religije razlikuju?? samo sto (ne)istinitost majinih tvrdnji mozemo vidjeti vec sutra!