Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom svijetu, od sebe prokletom svijetu, sto poziva se na bozije, dok suce maceve, nozine. Na ovoj divnoj planeti, sto se brani i sveti, i pravi pokrete grube, samo da pokaze zube...:(
Koji nezahvalnici! Kada su gladovali Turska im je slala hranu, a oni tako vracaju.
Pa nije to ista grupa ljudi... Salje se hrana ljudima koji ginu od ovih ekstremista vec decenijama. Tek prije dvije godine su vlasti oslobodile glavni grad u potpunosti koji je Al-kaida drzala pod kontrolom.
Garant srbi preruseni u crnce iz somalje.
Nisu Srbi. Srbi samo maloljetnicima sa svezanim rukama na ledjima, znaju pucati u ledja. To je vrhunac njihovog junastva. A prave ofanzive poput Vozuce, Ozrena ili nekih sirih operacija poput Oluje i Bljeska, zna se kako prodju.
a ko ce biti nego islamski extremisti
da nisu budisti slucajno
zorro da ti nije sta risto djogo u familiji?ista vam frizura!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji je bio motiv iza napada?
Isti kao i zadnje dvije decenije. Islamisti hoce svoj dio kolaca.
joj da hoce i taj treci svjetski rat,dojadilo vise ovako......