Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahima sam poznavao licno kao i ovu njegovu bivsu.Vodio je dvostruki zivot, imao je svoju zenu kosovku sa kojom ima 3 djece ali je istovremeno zivio i sa ovom finkinjom 18 godina.Znala je ona dobro kakav je on zestoka faca bio,imao je kriminalni dosje i bio je spreman na sve.Trebala ga se rjesiti na vrijeme a ne cekati da do ovoga dodje jer siptar dokvolje volje kad ne volje on zakolje.Nazalost nju je usmrtio nozem u njenom stanu i onda krenuo u osvetnicki pohod na njene radne kolege.
u pravu si, mi muslimani treba da osudimo ovo sto je ovaj momak uradio! nije trebao da uboija neduzne fince, nego je masakr (mnogo vecih razmjera) trebao da izvede u beogradu ili negdje drugo u srbiji, majke vam vase srbske ye.......beeeeeem, isto kao i tebi licno!
bas se cudim da ga nisu proglasili muslimanom xD
I da izadju na masovne proteste vec je prekasno. Jednom izgubleno povjerenje otislo je u nepovrat. PREVISE PUTA SU SUTALI KADA NISU SMJELI, a sada je nebitno imaju li sta reci. Pogledaj kakve zakone donose u Eu i ko jos ima vize. Sve ce ti se samo reci.
siptare samo u kavez. to su zivotinje, ne ljudi.
aaaaaaaa,.... bas me cudi za Ibraima. bas smo skoro zajedno klanjali djumu. meni djelovo skroz fin hinsan.
Interesantno, ali cim su mu facu pokazali na TV\'u nakon ubistava odma sam znao da je Balkanac, i bas govorim jednom drugu, reko vidjet ce da je odozdo nedze, i tako i bi !
Otisao konzervativni Albanac i nasao Finkinju koja se krese sa svakim trecim... Normalno da ce popizditi. Treba svako da nadje zenu slicnu sebi.
vidi sta gradani smrdije rade Kosovo je srbija hajmo stoko svi u glas Referendum beeeeee beeeeeebeeeeeeeeee
opet se Pipo odvezo!!!!!!
Sta bi isto trebalo kontrolisat a to je SVAKODNEVNO sta se donosi i iznosi iz BiH-e i nacisticke srbije,voz srama koji dolazi i krvavog nacistickog beograda pn je svega i svacega,trebali bi skeneima konrolisat putn torbe i sve tasne pa da vidis sta bi bilo prenoseno i krijumacareno a ono sve sto su srbske luksuzne dame ljepse,elegantnije i diplomirane to sve vise imas najgorijih stvari! BiH4EVER!
@Bosanac--jarane puna je GT-a oruzja i sutra su spremni da rauju,SIPA i OHR znaju to dobro al nista ne poduhvataju konkretno i kustruktivno da eliminisu srbsku artiljeriju koje ima po cjeloj GT-i!
Da se nije ovaj Albanac negdje druzio sa narodom Laktasenka kad je ovako radioaktivan,ili je kod njih bio na praksi,MNOGO JE BIO GENOCIDAN BREEE
I to je sve uradio zato sto ga je neka frljava kucka varala. Pa covjece, zbog nemoralne zene oduzeti 5 zivota, to mi nije jasno. Sve su one iste, svima se daju, ko ne pita, taj i ne dobije. Kucke su to brate.
jest jarane, ali Laktasenko ne ide po tramvajima po kaficima i ne puca nasumice kao tvoji teheranci. nastavlja se stara prica. bosnje nemaju snage da osude nista sto dolazi od brace muslimana. zasto je to tako poznato nam je svima.