Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POTURICKA IZMETSLAMSKA TERORISTICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI NE MOZE BEZ TERORIZMA!!! YEBO IH RETARDIRANI HALAHOV POSRANIK MUHA-MED PEJGOVNER NA SRED BEGOVE DZAMIJE ISTO ONAKO KAO STO JE TARABIO DEVETOGODISNJU AISU!
sarajevo-x kevu vam svima poyebem::: zasto mi brisete komentare kada nista lose ne napisem mamicu vam nataknem....
je gradanin republike Srbije dolazi sa Kosova i zove se Ibrahim Shukpoli.... Kako smrdi kazu Kosovo je Smrdija
Novogodisnja euforija...
ako je ubica musliman onda se radi o terorizmu, ako ubica nije musliman onda je to samo jos jedan ludjak.. pif, nikom nista..
ako nema veze s Al Qaidom, zaboravicemo ovaj nemili incident jednog psihijatrijskog bolesnika...
Pa, ako ima vezu sa alkaidom, zasto je ne naglasiti?! A ako nema, nikom nista.
sad će se javiti j.e.beni Financial times i pronaći direktnu vezu sa al-kaidom. pa, avaz uopšte nije nikakva iznimka u svijetu po gluposti!!!