Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turska milicijo, ruke vam se pozlatile
Aaaaaahahaha ja kraljeva, još mu sliku objavili. Ahahaha, gdje ti je sad šejh koji te uči da je dozvoljeno ljude ubijat iz zajebancije glupane glupi? Crkni stoko glupa.
...naredba je dosla iz Jerusalema
Ovo on ima neku alergiju??
Smeće obično, nevjernik, licemjer, pokvarenjak, zlobnik, pakosnik...
...ako nastave sa "ispitivanjem" ,napokon će se otkriti misterija,ko je ubio Kenedija.Ja sam nešto ubijeđen,da će tip na kraju sve to priznati.A bilo je i vrijeme,da se konačno sazna.
Noge mu treba slomit
Razmontiro ga brat
E jesu te namlatili momački
Ma ovaj ce priznati i sto je uradio i sto nije.Mogu da mu daju olovku i diktiraju pismeni rad. Gore izgleda od Gadafija kad ga je masa cupala i bubala.Sav mu Botox poispadao.
U Norveskoj Breivik ide u lov i polako snajperom naslaze 80-tak ljudi,ko u igricama.Prije toga razvali zgradu.Dobije 20 godina,redovno se brije na finu crtu,pise knjige i ovih dana se zali na spor internet. A u Turskoj jaooj se majci sto je rodila ovog lika.Molice Boga da dodje smrt kao cvijece. Al' Norveska demokratija je to.
Al su mu radili face lifting hahahaha pohvala za umjetnika
naše političare bi bilo sevap ovako namlatiti. jesu se vala uzdigli, kao da su nebeski narod.
factory reset 😂😂😂
Braco turci svaka vam cast, sa ovakvim ko sto je ovaj na slici i treba postupati
frajer nadoso ko pufna
McCloud @ hahahahhhahaaaaaahaaaa mozda ima jacmenjak na oku!?
sto kod nas nisu takvi drotovi...