Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ne valja im sistem, treba im slozit dejton pa da zive u miru i rahatluku ko mi
haha sad skontaj kako je tih 20 smotano da ih je sve uspio zbosti...ne kontam fakat
jednog po jednog brate
Nije ih izbo, mozes procitati na BBC-u, nego je u obje ruke drzao noz i bukvalno "sjekao" ko ti kad rezes jabuku. Nijedna od takvih rana nije opasna po zivot. Kod nas ti ga u Bosni zabiju u abdominal i okrenu ga pešesnest puta da te najbolji hirurg ne može zašit.
nemaju Bakira,nemaju Dodika,imaju posla,a nemaju entitete I kantone, ne sanjaju kako da razgule u inostranstvo, kad se probude ne mundjaju "jebes ovu drzavu,sta mi je dala" I sve to....a opet belaj ! kako to?
Koliko zla nanose cijelom svijetu, ovo su sitinice što im se vraćaju...
Da su serbi umjesto Amera jbte, ratovalo bi se svaki dan pa makar i u Beogradu, samo da se ratuje. Nebeski narod jb ga.
Malo je ovih ludaka, koliko je americko drustvo bolesno i izopaceno, neprirodno i neprilicno covjeku. Najgore od svega je sto se ta bolest siri svijetom, upakovana u sarene holivudske laze i bajke o americkom snu koji nikada nije postojao. Neki isfrustrirani tinejdzer koji ubija svoje skolske drugove, samo je kap u moru ludila, izazvanog sveopstom nepravdom, nesrecom i moralnom i ekonomskom bijedom.
imas ti ponekad u najmanju ruku cudnih komentara al ovaj ti je na mjestu,ne razumijem ove minuse
Costigan, javi se kad mislis da je komentar cudan pa cu ti objasniti. I jedan prijateljski savjet - ne pokusavaj da razumijes minuse na kliksu. TadjMahala, ma koliko cudno zvucalo, mi smo u poredjenju s njima jos uvijek ljudi. Mrzimo se izmedju sebe jer mislimo da imamo dobre razloge za to i zbog toga se nekad ubijamo. Oni ne ubijaju iz mrznje, nego hladnokrvo, proracunato, iz interesa. Zato mogu da bace atomske bombe i ubiju dva grada bez pravog razloga, bez grize savjesti. Zato mogu da ubiju milion Vjetnamaca tek tako. Stotine hiljada Iracana. Narode s kojima nemaju nikakve veze, niti istoriju sukoba. Moj komentar nije bio u vezi njihovih sukoba sa drugim narodima, ni o nasim medjusobnim sukobima. Bio je vise o njihovom drustvenom uredjenju, koje je kobno za same Amerikance.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mora da su ga dislajkovali "frendovi" na fejsbuku
Znaci javili ste nam da neznate nista!
GTA V
i ameri imaju tekbirasa mevlida
Hebene su ove posljedice globalizacije. :)
Resident Evil
Da je to stariji čovjek koji je proživio možda rat ili nešto pa hajd PTSP. Ali dako se uspostavi da je to neki baavac kojem je najveća briga da li će dobiti Iphone 5? Bolesni Ameri. Isto onaj lik koji je želio počiniti samoubistvo jer nije uspio napraviti savršeni selfie.
ovaj period,srednje skole,je mozda najteze razdoblje u zivotu jednog Amerikanca,toliko zla znsju biti ta djeca da ovakvi slucajevi ne iznenadjuju,pogledaj poneki dokumentarac o tome,iznenadices se..uostalom nije sve u materijalnom..
opet debilni komentari tipa "ako je musliman bice garant terorista " bla bla bla ,dosadni ste vise.i muslimani su se zadnjih 14 godina dokazali kao teroristi i sta vam je tu cudno?to vi lafo neki muslimani pa ih branite hahaha
al ovo su djeca i nema veze jel ko musliman ili nije.pa amera ima puno pa opet je ovo manji broj sta im se desava.pa zamislite da nas ima ko amera ,pa to bi bio pokolj svaki dan.
@lik55 Ja kako vidim, ti ulaziš u konflikt sa sobom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzmimo u obzir i to da je nož muslimanskog porijekla i od ranije poznat policijskim organima SAD-a.