Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mjere sigurnosti ovog svijeta ne mogu sprijeciti bolesne pojedince da ne naprave ovako nesto. On nije napravio savrsen zlocin, master plan, nesto cime bi mu se moglo uci u trag, nista, samo je odlucio pregaziti ljude i ubijati dok ga i samog ne ubiju. To je najstrasnije u ovim pricama. Oni koji svoj zivot smatraju tako bezvrijednim su najopasniji.
da i ne - Izrael npr je rijesio taj problem gradeci zid i blokirajuci granice. Ne ulazim sada u temu Izrael jer znam da je to ovdje osjetljiva tema ali kad ti odes u Izrael osjecas se siguran.
Ima tu solucija: u svakom velikom europskom gradu, uzgajati 100ine svinja i pustit ih da slobodno hodaju po gradovima - teroristi se najvise boje svinja. Oni kad vide svinju, pobjegnu kao slon kad vidi misa.
Bas neki dan pricam sta je ovo nema teroristickih napada koliko je ovo postalo ocigledno da je nazalost smijesno..
Zamislite da se napad dogodio u ZAgrebu ?? Ili da se ne daj bože dogodi ? Ko bi opstao od Kolindin selfija sa potpisom: NA ŠTA SAM VAS UPOZORAVALA !?
Sta uradi abu isadine
Jeste on musliman, ali je prije svega arapin jebeni. I bosnjaci su muslimani pa ne gaze ljude, nisu isprani mozgovi. Uvijek cu ovo tvrditi.To mogu samo jebeni kozojebi. Pozz od Srbina
Aman, koja simbolika.
Nije na godišnjicu Brisela nego 7 dana prije početka izlaska Britanije iz EU ! ! Ovim napadom su sve dileme oko izlaska presječene, a Britanije preuzima svoju sigurnost u svoje ruke ! Zamislite ovakav napad pred parlamentom SRPSKE 7 DANA PRIJE IZGLASAVANJA REFRENDUMA O ODCJELJENJU ! Kakva bi bila izlaznost i medijska podrška ??? Imali neko predstave ? Milsim minimalno 100%, a da bi i mrtvi Srbi ustali da glasaju !
Bolesnici ispranih mozgova
Abu Trevor. I ti Arapi su u krac otisli.
Ljudi pa sta je ovo, napadac nije ostavio licnu kartu na sjedistu.
Lijepo kad se neko sjeti godisnjice..
DOK GOD NAPADAJU VOJSKU I MURIJU JE3E MI SE, TO SU NAJVECI PAKASI, SAMO NEK CIVILE ZAOBILAZE
Klix, a da napišete koji članak o terorističkim napadima??😀😀😀
Čim ti dođe mama,ima da je raznesem uff😀😀😀
Neće moći na noge, slamkom će se hraniti dvije nedelje😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)