Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zbog čega se toliko nervirate oko cionista...na ovom su svijetu moćni i uticajni, ali na onom su prokleti i svi do jednog će ispaštati zbog onoga što su uradili Isi a.s. i svim narodima koji su došli poslije njega... Kazna na onome svijetu je mnogo gora od kazne koju oni daju muslimanima ili bilo kome drugom...
Koja su to đubrad bezobrazna, ne smiješ ih ni krivo pogledati, odmah kmeče. Svaka kritika vezana za zločinačku državu izrael ili za židove je odmah antisemitizam i fašizam. Ali je činjenica, da su gori i bolesniji od Hitlera.
treba hiću vratiti u europu
Bas me cudi da su Članovi jevrejskih grupa, nasilni!?!?! :) :)..a oni su tako jedan miroljubiv narod..koji doduse iz nekog cudnog razloga niko ne voli?!
Tako je, nije ih čitav svijet kroz istoriju protjeravao i ubio bez razloga.
pa ja,tako i treba svak normalan zna da se na Jevreje nesmije ni krivo pogledat,jer oni su uvijek u pravu zato što imaju para
sto ovdje zidovi neprotestvuju😆