Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba oteti bakirovu macku..
Ebo mu pas mater
Ah gluho bilo ! Da li ga je namjeravao i silovati ? Sve je to zato jer američki Dog trust nije aktivan kao naš ! Nek tom momku zavrnu jaja ko našim psima ! PA će svi biti sretni, a naročito Dogturst koji to i naplaćuje.
hahahaha a ja delegata ..... šta je htio , tražit otkupninu od milion za njega ili možda jedan đir u Air Force 1 ? aj znaj ,svakavih pacijenata , možda ima fetiš na zyb avione :)
hahaha Eh pitanje za milion dolara sto je htio, odgovor necemo dobiti. ;-) A to s otkupninom nije losa ideja. :-) Tebe ne vidjeh prije, neke sam ugrabila da im cestitam praznike ali si se ti nekako izgubio. Pa evo sad sa velikim zakasnjenjem ali i sa lijepim zeljama. Srecni ti praznici, i da ti ova nova bude puno bolja nego prethodna i sve naj naj........ da ne nabrajam sad dalje sve znas. ;-)
@smiling hahahaha ko će znat ....očito lik nije u vinklu , mozda je htio pare , mozda da samo upozna milog predsjednika i nije mogao smislit bolji način da mu se približi i skontao je " znam , otet ću mu psa , bravo ja , kako sam samo pametan " :) no frx , sve pet , a te dane bas i nisam bio na portalu hahahaha ....Hvala na lijepim željama , i naravno i tebi također sve isto želim , sve najbolje i da ti ova 2016. bude najbolja do sad :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sledećem predsjedniku SAD-a treba poklonit "tornjaka" da i oni vide šta je pas.
A sacmarica? To je ok?
cuko gore dole nabavit ce novog nek je mišelica tu