Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ko iz skeca nadrealista kad zapad ratuje a mi yugosloveni potpisali primirje.
Mislim da ce Rusija morati intervenisati da razdvoji zaracene strane i uvede demokratiju. Najbolje bi za covjecanstvo bilo da im se desi Irak, Libija, Sirija u njihovoj zemlji
A ameri imaju pravo na sve ali vidjet cemo do kada
Hjoj im faca... umislili da su u Rambo filmu...
K'o na Grbavici '92.
počelo je, počelooo Sad samo neko prvi da zapuca, i eto ti FEMA Campova u pogonu.
Kad dođu federalci i SA ovi ima da predu kao mačkice...ili: ma ne postoji u USA Ferguson, nikad takvog grada nije ni bilo.Čak nema niti svjedoka da je takav grad ikad uopće postojao... mačja trka do prve šljive.
Amerika je dobra samo u filmovima.
Sad im treba predloziti da crncima dadnu da naprave republiku afroamericku. Kad su mogli nama instalirat sranje u drzavi, sto i oni ne bi prihvatili slicno rjesenje. Ova bar ne bi nastala na genocidu.
Sarajevski mirovni sporazum :).
Eto Sahbaza on ce vas sve zik, zik ....dobro ste prosli on vam je dragi ameri ko macija guzaaaa, ko macija guzaaaa. Kakve budale neznaju Sahbaza !
Polako metastaziraju...
wiite powder
Odakle Vehbija u Fergusonu? Da li se to tamo obučavaju za IDIL?
Jel' ovo ideja za BiH? Mislim s'obzirom da je narod prepušten sam sebi...
Poslacemo im kakira za visokog predstavnika, da ga se kurtalisemo samo..
Žiku brata...
Treba Him uvest sankcije..