Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnici na Krimu a Kosovo priprema oružane snage :-D
Obama monkey nigger Обама мајмун Црнчуга https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1920203_10203037284950238_2075130723_n.jpg
danas su na krim stigli četnici : onako standardno uredni, umiveni, obrijani, ošišani. Prekaljeni borci , nema šta ! Samo, ima sitnica : plaćeni ratnim plijenom. Naučili to na ovim prostorima. Svejedno im je ; izgubili ili dobili a u principu ,sve ratove gube. Zato oni slave jer nemaju pobjeda. Ha, nesto ljudi moraju slaviti. p.s.volio bih da ih neki Tatari malo dohvate.Nisu im to Hrvati i Bosnjaci.
da ih ovi malo pomiluju http://idrawgirls.com/images/2011Q2/tartar-warriors.jpg
nekad se speluje tartar nekad tatar. Moze oboje, ali to je nebitno
Scenario kao sto je bio kod nas,sad Ruje rade Milosevicev posao i onaj diktator Putin.Al mozda se Ukrajincima vraca za one dobrovoljce sto su palili kod nas.Zao mi samo obicnog naroda,bijede kao i kod nas.Jbg
Paralele između Miloševića i Putina, te situacije na Krimu sa bilo kojom situacijom u vezi sa dešavanjima u Jugoslaviji 1990-ih godina su validne samo u 'stručnim analizama' zapadnjačkih 'mejnstrim' medija. Dalje od toga validnost takvih analiza ne ide, bojim se..
grijesis, ti dobrovoljci su bili rusi s ukrajinskim državljanstvom. Kao, npr.Srbi iz HR itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
rusi opkolili ukrajinsku bazu u kojoj su vec bili rusi! ko sad koga jepe?
a ti nist ne kuzis. Ajde malo guglaj, vidi polit.kartu i wiki. Mozda skopčaš nesto
glavu bi dao da je pisalo 100 ruskih vojnika rasporedjeno! moguce da sam pogrijesio hahahahah
musha what da ma doo da ma who?
Naoruzane Rusi opkolila jos jedno ukrajinskom vojna baze na Krim.
nemoj zamjerit ipak je to klix
Vjerovatno je bio lapsus, ali smijesno.
...ko hrvati jna...
mala je opet pala...
sta : hrvati jna? budi jasniji
KLIX = KRIM + PROTESTI