Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kako trecinu, najmanje 6 trecina su izgubili do sad. sojgu lafina, oni tamo samo camce na napuhavanje imaju, a lopatama veslaju.... klix giganti
Eto im i najveca NATO baza u Rumuniji sada.. neznam zasto je ovo Putinu trebalo. Bojim se da ovo ce doci do nuklearne na kraju.
specijalna vojna operacija
ISW stari lažovi, rade im neka djeca sa faksa analize tj. pročitajju šta im napišu da propagiraju. Ovo su oni što je putin bolestan nema raketa u rusiji i druge gluposti kojima nas obasipaju
A jada i cemera od pomorske sile.
cuj okupiranom Sevastopolju.....
Da. Isto kao što je i šeher Banja Luka okupirana. Bošnjački šeher, uprljan servskom nečistoćom.
Ja sam mislio da su njihovi brodovi od papira? Kako su nam mediji pisali a evo i nastavljaju i dalje trovati nas
Narucen tekst koji naravno nije istinit, koliko je samo ovakvih tekstova objavljeno Rusija bi trebala kapitulirati.
Vama šta ne odgovara, po defaultu proglašavate neistinitim. Što uopće dolazite na klix nervirati se bzvz, ostanite na blicu i kuriru. Tamo pišu sve što prosječni krezavi Srbin želi da čuje.
Gube pomorski rat od zemlje bez mornarice, svaka im čast