Novi bizarni slučaj
0
Nakon ptica, pomor riba u Arkanzasu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto se iz prilozenog vidi ova dva dogadjaja nemaju NIKAKVE uzrocno posljedicne veze sa Dzekom i Edinom inace pripadnicima ravnogorske sluzbe spasavanja smrznutih \"umjetnickih\" djela Druga PRAVOGA Bradonje ?
Za ptice je jasno kako se i sta se dogodilo. Bradonja je uletio kao lud medju njih trazeci \"igracku\" koju je izgubio medju INDIJANSKOM djecicom (bez roditelja). Jasno je i za ribe, kako se i sta ze zbilo. PRAVI Bradonja iz Splita u drustvu svoje PRAVE pomocnice zaustavio se nakon dugog pjesacenja medju INDIJACIMA na obali rijeke Arkanzas. Tamo su umorni od dugog puta skinuli cipele, i stavili noge u rijeku na hladjenje. Virus PRAVE religije je masovno zahvatio samo JEDNU od svih vrsta riba. Sve ribe ove vrste su shvatile koliko su tesko patile sto do sada nisu vjerovale u PRAVOG Bradonju i njegovu \"kesu\" s ja.jima... pardon poklonima. Kada im je ta spoznaja stigla u riblje mjehurove, oni su popucali bas ko\' ledenice... i tako je Drug PRAVI Bradonja (sa svojom PRAVOM pomocnicom) istrijebio jednu indijansku vrstu ribe)....
tangens kontangens,sinus kosinus itd......mlat.
http://www.youtube.com/watch?v=r-B7_7LA02A
Zanimljiva teza, imali istine????? http://www.youtube.com/watch?v=r__1qkikbi4
garant ce i to biti vatromet.... Nisu amerikanci nista testirali, sve u redu, sonor radi.
\"stručnjaci ova dva fenomena ne dovode u vezu\" cuj to, zasto? pa onda \"U slučaju ptica, oni navode hipotezu da je jato pogodio grom ili je uletilo u novogodišnji vatromet, koji je među njima izazvao opću paniku\", pa ovo je stvarno smijesno, cuj grom pogodio - da je to jedno tjelo pa hajde. vatromet? to im mozda srce puklo od straha? hehehe mozda sam i ja nelogican, neznam! ali je meni ovo stvarno smijesno. dva izolavana fenomena u istom obliku i rezultatu, u isto vrjeme, na istom mjestu? ma ja! :-)
Izgleda da su Ameri poceli kod kuce da testiraju raznorazna oruzja zahvalilo tudjih zemalja i vukoje.bina bit ce veselo samo dok wikileaks objavi sta se ustvari desilo :))
To su predznaci sudnjega dana
Primjećeno je u zadnjih dvadeset godina, morska stvorenja sve više pristupaju opasnim sektama koje ih navode na kolektivno samoubistvo. Prošle godine ni pingvini nisu ostali izvan domašaja sekte koje su našli mrtve na obali Čilea, a to opasno sektašenje očito se počelo širiti i među pricama.
To je proradila tajna laboratorija koja testira novo biološko oružje. Da možda i ovo nije djelo Al-qaide?????????
to je najnovija ribo-pticija gripa....ne znate vi jos....
ako skakavci pocnu skakat po egiptu, nagrebusili smo svi.