Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brko razočarao si hardcore bošnjake, gdje će ti duša
Na klinickom centru svi aparati zauzeti
To Redzo, majstore! Kakav diplomata i drzavnik :-) Sve po propisima. Prvo izaberes jednu komsijsku, prijateljsku zemlju, po mogucnosti nuklearnu silu, pa im ubijes pilota. Kategoricki odbijas da se izvinis. Mirno gledas dok ti Rusi poravnaju Turkmene u Siriji i upropaste biznis sa IDIL-om. Pa ti onda ojade turizam i ko zna sta jos i usput ubrzaju stvaranje Kurdistana i raspad Turske. Onda sjednes, napises pisamce i posaljes ga u Moskvu. Genijalno.
@sashapuskin Naplatit će to Putin i to sa kamatama
Zivim i radim u Turskoj. Odselila sam iz Bosne jer nisam imala mogucnost napredovanja, niti sanse za dobar posao. Posto moja porodicna loza nema korijene u SDA, nego zivimo sa motom "Zelis-ostvari". Napustila sam Bosnu, ne jer mislim nesto lose o mojoj domovini. Naprotiv, volim i postujem je, ali nesto mi nikako nije jasno ... Sta se desava sam nasim stanovnistvom, kakva je ovo neljudskost zavladala ? Kakvi su ovo komentari, koja nekultura, kakav rijecnik ? Osvijestite se, dok nije kasno!
имаш ли статус мањине и мањинска права, или се осећаш Туркињом, па ти то не треба? уче ли школе у Турској деца из БиХ на "бошњачком" или "босанском" језику, или их сматрају Турцима, па уче на турском? ако сте Турци, што онда овде причате да сте "словенског порекла, од богумила (који нису никаква етничка, већ религиозна група)?
bravo.treba graditi svijet komunicirajuci jedni sa drugima
Da je ovo ture cucnulo i polizalo cipele Putinu,..poturice bi rekli "bravo" A sjecam se odusevljenja poturica na onaj podmukao napad s ledja kad je turski lovacki avion oborio ruski bombarder. Izgleda da poturica nema problem da polize ono sto izasere
Izdade bivši Babo...Nije sad ni očuh, hebo sličicu svoju.
Jel' Ramzanu Kadirovu drago?
Fadile , odma piši pismo MMF-u u ime oba entiteta gdje stoji "Mi vam nikad necemo vratit ovih 11 milijardi i popušite nam .urac".
Mene malo sramota za "sultana" :) K' nozi stoko... Dresirao ga Putin na brzinu :)
Jebiga tapira napusca Evropa,on napusca evropu i valja naci nekog sebi slicnom ,nu kad ono Vladimir i Benjamin !!!
Ma ko melem,na rane ih privit !!!
Krenula turisticka sezona!
Bošnjaci duboko razočarani
Bilo je fino u Anataliji bez nekulturnih Rusa što ne poštuju nigdje pravila čekanja!
ko još poštuje pravila a ima milione memaga?
@azem ...e moj Azeme... I u Abu Dhabi, i u Dubai, i Anataliji(Kumkoy,Side,Belek itd) je Memaga kvasio noge! Doduše nisam nikada bio u Tuzli, a bit će prilike! Ko je vidio Ruse tamo,znam o čemu pričam! Zapadnjaci svugdje izbjegavaju hotele gdje kroče Rusi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo je fino u Anataliji bez nekulturnih Rusa što ne poštuju nigdje pravila čekanja!
Taktički pametno
sad mozemo.u tursku na more
J.be se Erdoganu i za Rusijom i za Izraelom i Eu-om ,al ! Uvijek ima ono al! Al zato mu se ne J.be kad mu je u pitanju vlastita guzica. Zato sto je evidentno da mu je turizam opao za 60 %,a bome i izvoz mu pravo otanjo,i bez obzira sto je Turska jaka ekonomska sila,i bez obzira sto ima zalihe novca,novac se trosi jako brzo kad ne dolazi... :) Zato podvijes rep i molis Boga da se stvari vrate iole na normalu,ili u suprotnom mogao bi narod velikog Sultana ispalit kao da nikad nije ni bio tu
Ne mozes >Turcima prodavat muda pod bubrege sa 100.000 radinh mjesta...
@Postencojik Izlaze Englezi iz evrope pa to hebe erdoganu planove!