Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Los potez moj Gari .. trebo si se na..gu..z..iti i sutit ko ovaj nas bh narod ... nama poskupljenje goriva plina potrosacke korpe kao i zagadjivanje voda nije dovoljno mi bi jos u guzu
Bravo Rusi & policijo vam! Ovaj šahista nije nikakva \"demokratska opozicija\", već lik koga finansira američki NED (Kisindžerova firma), te Soroševo Otvoreno društvo, kao i brojne druge NVO u Rusiji, sve zbog destabilizacije Rusije kako bi je Amerikanci \"poklopili\". Zato Putinu svaka čast jer uskoro donose rigotozni zakon o NVO-ima. U J. Americi, Venecuela, Ekvador... već su protjerali USAID! NVO i ove strane firme su u BiH posebno zlo; naravno, ne i za njihove uposlenike Bosance...
Stvarno nema smisla da neki usmrdjeni bali.ya kao ti proziva bilo koju naciju, a narcito ne u vezi higijene. Neka africka ili amazonska plemena, daleko od civilizacije su urednija od pojedinih bantustanaca.
PIjani smrdljivi Rusi...nema poganijeg naroda.....
Kasparov je jevrej
Kasparov mi se oduvijek dopadao, jer mislim da je napredan i tolerantan...a ovaj ugriz je samo izgovor za policiju i rusku vlast koja ga nikada nije \"mirisala\" za njih je Karpov, ona uš zakon...
Bosna bi postojala i bez rata i uz Rusiju da je onaj uhlyup od naseg predsjednika sacekao 10-ak godina sa proglasavanjem nezavisnosti, sto je i trazeno od njega.
JE odavno agent zapadnih interesa i voljan je da doprinese raspadu Rusije, covjek je bio na Bilderberg konferenciji. Meni je zao sto ga je policija pretukla, ali jos vise mi je zao sto je Kasparov postao izdajnik istocnog bloka u vremenu kada je svijetu najpotrebniji balans snaga.
Koliko samo ljubitelja Rusije ! A da se njih pitalo Bosna danas ne bi ni postojala
A, što li sam to ja \"nadobudan\" moj Psiholože? zato što bi malo da obučim narod? šta ono bješe resantiman, hm?
Bobe, manje gledaj infowars (desnicarsko smece sa masom konspiracijskih teorija), opasno je po mentalno zdravlje.
Samo nek\' se kahveniše... i ne talasa! živila \'vaka be-ha! Slava joj, i svim Dobrim Bošnjama što se ne daju pomest\' iz duboka sna!
demos kratos - vladavina naroda na rusko-servianski nacin
Velemajstor šaha je izmislio najnoviju ofanzivnu taktiku protiv policajaca,a zove se \"Griz i bjež\"
K.U.R.V.E_____PROAMERIČKE na klixtorisu ! OVOM GARRYJU____ TREBA NAPUNITI____ G.U.Z.N.O___C.R.I.J.E.V.O______S.P.E.R.M.A.T.O.Z.O.I.D.I.M.A.... A I DA MU____ G.U.Z.O.V.I___OSJETE____MALO MLADOG MESA PRIPADNIKA MUP-a RUSKE FEDERACIJE.... SAMO MALO !!!!! NE MNOGO!!!!! BIĆE PREVIŠE AKO SE OBE SMJENE IZREDAJU DANAS!!!!
@Bob Bosanac, Cuj Kissinger da nesto imperijalizuje. Pa njemu je 90 godina i glavni problem mu je hoce li stici na vrijeme u halu ili ce se unerediti na putu do tamo.
@ Jale Krkan ostaje krkan (ovo je viša titula od papak)! Tako i ti, odma\' na seks!! (a, more bit da si zagorio ?) Tebi i sličnima uskoro vizni režim! a, eto izgleda i Kisindžera sa NATO-om u posjetu da vas malo preslušaju... jer si plaho nepristojan!