Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi nakon afere brankovic skupili pare i kupili mu jos 1 stan
U svakoj normalnoj, civilizovanoj, državi ovo je stvar ,prije svega morala i etike, a tek onda krvično-pravne prirode. Kod nas je opšteprihvačeno da svi koji su na bilo koji način u vlasti ili blizu nje odrađuju kojekakve mutne poslove, koruptivne radnje , utaju ( ma krađu !!! ) javnog noca ... i sve je kao OK .... po broju otvorenih slučajeva pred Sudovima mi se doimamo kao država bez proplema , država morlnih i časnih političara , Direktora , Načelnika , Ministara ... savjetnika itd ....
Zar ameri stvarno misle da će podignuti ruse na noge zbog Putinovih afera i finansijskih malverzacija, očito ne znaju prirodu slavenskih naroda, i njihovu odanost onima koji ih tlače.
Dakle covjek je samo pod pretpostavkom da je umijesan u ovu aferu. Nije ni priveden u policiju, ni saslusan, ni podignuta optuznica, nije cak ni sudski proces jos pokrenut. I narod se digne na noge. A kod nas frajer u zatvoru a kandiduju ga za ministra i to na silu ga guraju propade drzava ako on ne bude ministar. E moj narode...
Ma jašta. Narod odvratan i pokvaren. Nema druge ili treće opcije. Neće nikad ni doć TOBE. U to ne treba sumnjat. Ili se fatat noge, ili se udavit u BH govnima.
@innahawaad jebalo te TOBE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koja organizirana akcija od strane amerikanaca i njihovog bankarskog lobya... nijednog zapadnog investitora i bankara nisu prozvali. Našli samo sebi nepodobne i one koji ne igraju po njihovim pravilima. Cijela stvar je "procurila" a otkrio ih je International Consortium of Investigative Journalists koje fundiraju USA's Center of Public Integrity a čiji su donatori: Ford Foundation, Rockefeller Family Fund i Open Society Foundation (Soroš)...između ostalih.
Sta je to porez?
Kod nas nebi dao ostavku kad mu sve pocrkalo u familiji.Kad se uvali u fotelju ko žirovni krmak,samo ga mrtvog možes odnjeti iz fotelje.Hijene...
Pa kako?? Zar niko nije tražio zaštitu vitalnog nacionalnog interesa? Niko nije demonstrativno napustio sjednicu? Zar su svi došli na glasanje?
Evo i ja se cudim kako je to moguce..
Isto k'o u nas !!! :) :D :D