Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako koje carstvo prolazi kroz svoju faza uspona i pada tako i statistika govori gdje ima navise bogatih. siguran sam da su u svoj vakat i egipatsko, rimsko, tursko, habsbursko...drustvo imala najvise bogatasa u odnosu na druge. istorija se samo ponavlja.
rado bi mu zenio kcerku :)
Ameri se samo zadužuju kod Kineza. Za 100 godina će Ameri praviti patike za Kineze.
Da al zato na drugoj strani GMO hrana.. ubacis sjeme paradajza dobijes 2 kamiona da mozes pola bosne nahraniti, pesticidi.. da ne govorim o bullying-u. Kod njih djeca djecu umno siluju na dnevnoj bazi. Neka hvala, bolje mi je u Bosni.
isto tako imaju i najveći na nacionalni dug.jahat ce i oprezovat buraniju dok ne pukne.tu je to sve u 5 deka
Zato i jesu svi debeli