Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zamisli sad otopli naglo i sve poplavi.......ee a jos im najavljuju nove snjezne padavine pai bice jos veci..
Problem je sto kod nas nece ovako ni blizu pasti kako se klima poremetila,za 20 godina ce ovako pasti mozda u Arabiji ili nekom toplom djelu zemlje,a kod nas nikad!,mada klima je cudna mozda padne i veci..
Gledaj idile... I kad mi neko kaze bolje ljeto...pa da je ovakav stalno vecini bi ja mislim zima bila bolja.
EEE OVO JE SNIJEG A NE KO KOD NAS PADNE 20cm kolaps neki ko!... Al najbolja ova cetvrta sllika ko 99te u Sarajevu,kad je pao metar.
ajde padni vise ocu da idem na bjelasnicu!!!!
e ovo je snijeg
citav svijet kuka kad ima padne snjeg a mi bosanci jedva cekamo da nam padne da hoce kod nas ovako :D
I ja. Nadam se da će i kod nas bar još malo padati. Ali ne sumnjam da tamo NIKO u državi neće zakasniti na posao, makar se lopatama probijali do ulaza u firme.
wow - I love it!