Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a danasnja Foca odron, pravi cetnicki rezervat
citam komentare i nije mi jasno da toliko ljubomorni i zavidnih dusa kod nas ima....disite ljudi , zivite zivot , popucacete ba od tolike negativne energije ....
ma ima takvih i u inostranstvu i u bosni....samo nek komsiji crkne krava
Aida je dokaz da svako moze uspjeti ako je progresivan i sposoban. Potpuna suprotnost ovima sto komentarisu da je na raznorazne nacine dosla do pozicije. Ipak je to jedna uredena zemlja u kojoj se stanovnici informisu o tome cime se bave politicari, stranke vode odgovorni ljudi, pa u skladu s tim ne moze svako doci na mjesto ministra.
slozio bih se sa vecinom komentara - mladi u bih jesu lijena stoka koja se za obecanje da " ce naci stranka posao " prodaju i sute, ali isto tako ne mogu ni ovo pametovanje sa razdaljine od 500 ili vise kilometara . ona vjerovatno niti ne dolazi u bih, niti je emotivno vezana za nju i nek svoje bivstvovanje gradi u svedskoj a nama rahat patnja dok nam ne dodje iz guzice u glavu a doce ubrzo .
Svaka cast gododjice Hadzialic!
ako hoce da pomogne neka dodje u bosnu da je mladi IZBAMBUSAJU i to ce vec biti nesto a ne da sere tu nama ,,ugnjetavanima,,
sto dislajkujete ,,, pa ja bih samo malo uzivao kao i ona :D
hajde jos malo dislajka :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lako joj je pametovat iz Švedske. Da si pametna ko što si lijepa nebi ovo izvalila. Što ne dođeš u BiH pa ne probaš investirati. Možda bi drugi slijedili tvoj primjer.
Alma, moje čestitke! Po ko zna koji put se pokazala bosanska pamet, koja do izražaja jedino može doći negdje vani, u zemlji koja cijeni red i rad, a uz to čovjeka i njegovo znanje. Država kojoj je stalo do stalnog napretka će ulagati u mlade, stalno. Da si kojim slućajem ostala u Bosni niko te ne bi zapazio. Možda bi završila fakultet, a onda otišla na biro i čekala zaposlenje koje sigurno ne bi bilo u tvojoj struci. Tvoju pamet niko ne bi zapazio, jer njih pamet ne zanima. Zanima ih zatuči narod i imati što više letargične omladine.
Bra där!
trebala je postat ministrica za socijalu,tamo joj naj vise zemljaka ima
a tvoj tata je garant ministar stocarstva odsjek oplodnja krava muzara...pa mu se omaklo :)
Kad se glupan pravi pametan. Evo ti idiote ljubomorni i citaj, ali prevedi sebi prvo. http://www.aftonbladet.se/debatt/article15887616.ab http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/sandviken/bosnier-bast-pa-svenssonliv
ma jest' ona je u pravu, kao da nije u cijelom svjetu isto. Zar ona misli da mi ne znamo kako žene uspjevaju u politici, pogotovo ako su zgodne i sexy. Ove njene bajke su za malu djecu ispod 12 godina.
Gdje ste bili vi Hadzialici kad je bilo najteze?????????
di si bila devedesprve?
A u kojem podrumu si ti bio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ispraksiraj se gore dobro onda dodji kod nas i budi predsjednik svi cemo glasati za tebe!
"Ti si kceri , tatin sin"
Poguraj ti da Svedska insistira da BiH dobije jedno drzavno ministarstvo obrazovanja pa da ti ime zlatnim slovima pisemo.
KAko je lijepa kad je gledam kroz papire. Sreca moja :D
hahaha bas ce doci svedska ministrica da trazi momka po nekim vukojebinama....a onda ce te je vi maherski izlevatiti hahaha